Dakreiniging Gouda

Zien uw dakpannen er niet meer mooi uit of oogt uw pannendak vuil? Daar is wat aan te doen met behulp van dakreiniging. Met de juiste aanpak ziet uw dak er weer als nieuw uit.

Zoekt u een ervaren en betrouwbare dakdekker voor de professionele behandeling van uw dak? Bij AJ Dakwerken bent u aan het juiste adres voor uw dakreiniging in Gouda. Wij zijn gevestigd in Hilversum en hebben rijke ervaring met pannendaken.

Wanneer is dakreiniging nodig?

Een pannendak met keramische dakpannen gaat gemiddeld 70 jaar mee. Om de mooie uitstraling van uw pannendak te behouden en uw dak goed te onderhouden adviseren wij u om één keer per 5 jaar uw pannendak te laten behandelen.

Hoe doen wij uw dakreiniging Gouda?

Bij de dakreiniging van pannendaken is het heel belangrijk dat er niet behandeld wordt onder hoge druk. Hierdoor worden de pannen op uw dak poreus en ruw en zullen ze eerder vuil aantrekken en slijten. AJ Dakwerken behandeld uw dak met behulp van SoftWash. Dit is een krachtige reinigingsmethode die echter lichte spuitdruk gebruikt om uw pannen schoon te spoelen. We behandelen uw pannendak dus onder lage druk, wat uw dakpannen niet beschadigt.

Hoe werken de reinigingsproducten van SoftWash?

SoftWash is een veilige methode om pannendaken op te frissen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. SoftWash werkt door biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten, webben en stofaanslag direct reinigt. De chemicaliën doden alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mossen en meeldauw. Het resultaat is een ontsmet en grondig gereinigd pannendak. SoftWash is 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen.

Laat uw dak behandelen door een professioneel dakdekkersbedrijf

We adviseren u om uw dakreiniging uit te besteden aan een ervaren dakdekker. Waarom? Nadat uw pannendak behandeld is, kunnen er kleine dakgebreken aan het licht komen die eerder onopgemerkt bleven. Deze kunnen wij dan direct voor u in kaart brengen en indien gewenst snel repareren.

Waarom kiest u voor AJ Dakwerken, ook voor uw dakreiniging Gouda?

 • We werken met de SoftWash methode en behandelen uw dak grondig en veilig!
 • We voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
 • We zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Hilversum.
 • We zijn ervaren in pannendaken, bitumen en kunststof.
 • U krijgt 10 jaar garantie op al ons werk!

Met al onze dakwerkzaamheden zijn we actief binnen een straal van 40 km rondom Hilversum.

Dakreiniging door een dakspecialist

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor dakreiniging, een gratis dakinspectie of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in pannendaken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Of bel direct naar 035 – 772 0410! We staan u graag te woord.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij komen graag persoonlijk naar uw dak kijken om het benodigde dakwerk te inventariseren en uw wensen te bespreken. Wij bellen u snel om een afspraak in te plannen.

  Uw naam* Adres* Postcode + Woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres Contactformulier

  We wijzen u op onze algemene voorwaarden en Privacyverklaring AJ Dakwerken BV.

  Onze merken