Bitumen daken

AJ Dakwerken verzorgt uw bitumen dakbedekking. Een bitumen dakbedekking zien we op de meeste platte daken in Nederland. De meest voorkomende variant zijn de zwarte bitumen daken, maar ook witte bitumen daken zijn in opkomst en bieden vele voordelen.

Waarom een bitumen dakbedekking?

De unieke eigenschappen van een bitumen dakbedekking, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend en geliefd. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen daken een logische keuze.

APP bitumen en SBS bitumen van ESHA

Voor uw dakbedekking gebruiken wij gemodificeerde bitumen. Dit is bitumen waaraan kunststoffen zijn toegevoegd. Hierdoor is de kwaliteit van de bitumen sterk verbeterd. Van de gemodificeerde bitumen gebruiken wij APP en SBS bitumen van het topmerk ESHA.

Witte bitumen dakbedekking houdt uw dak koel

Naast zwarte bitumen bestaat er ook witte bitumen dakbedekking. Deze bitumen dakbedekking is uitermate geschikt voor renovatie van daken.
Daarnaast houden witte bitumen uw dak koel. Een wit dak reflecteert zonlicht, dit scheelt u in uw energiekosten – vooral in de zomermaanden als u normaliter de airco aan heeft staan. Onderzoek laat zien dat om één graad te koelen tenminste drie keer zoveel energie nodig is als om één graad te verwarmen. Met een wit dak kunnen de kosten voor koeling met 20% gereduceerd worden. Qua duurzaamheid heeft het ook voordelen: dakbedekking gaat op een koeler dak langer mee!

Nieuwe dakbedekking – een wereld van verschil

.

Meer weten over bitumen daken?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over zwarte of witte bitumen daken, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Onze merken