Dakdekker Amersfoort

Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u een compleet nieuw dak voor uw woning of bedrijfspand in Amersfoort? Neem dan contact op met de dakdekkers van AJ Dakwerken Amersfoort.

Onze dakdekkers in Amersfoort bieden een compleet pakket aan dakwerken; onderhoud, renovatie, reparatie en nieuwe dakbedekking. Wij kunnen u van dienst zijn met bijna elk type dakbedekking, van dakpannen tot bitumen daken. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt. Wij regelen namelijk alles van opstart tot afronding. Onze dienstverlening begint bij de gratis dakinspectie en stopt pas wanneer u tevreden bent en wij de klus netjes opgeleverd hebben. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Op veel materialen zit zelfs 30 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekkers in Amersfoort.

Vrijblijvende offerte

Wilt u voordat u een offerte aanvraagt een persoonlijk advies van een van onze dakdekkers? Vraag dan de gratis dakinspectie aan.

Dakonderhoud

Met dakonderhoud zorgt de dakdekker ervoor dat uw dak langer meegaat. Door reiniging, inspectie en preventief herstel identificeren we mogelijke problemen en lossen we deze tijdig op.

Dakreparatie

Schade of lekkage aan uw dak? Wacht dan niet te lang. Schakel snel een van onze dakdekkers in Amersfoort in en uw dak is binnen no-time gerepareerd. Dakreparatie is mogelijk voor elk type dak.

Nieuwe daken

De dakdekkers van AJ Dakwerken plaatsen nieuwe daken van elk gewenst materiaal. Weet u niet welk materiaal u nodig heeft? Wij vertellen u graag alles over dakpannen, bitumen, shingles of kunststof daken.

Dakrenovatie

Voor een grootschalig onderhoud aan uw dak kiest u voor dakrenovatie. We vervangen de dakbedekking volledig en passen moderne isolatietechnieken toe. Na dakrenovatie kan uw dak weer tientallen jaren mee.

A.J. Dakwerken heeft bij mijn bedrijf in Vathorst een nieuw bitumendak op de loods gelegd. Alles netjes afgeleverd en volgens afspraak de werkzaamheden voltooid. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
H. Postma, Amersfoort

Eerdere projecten in Amersfoort

AJ Dakwerken heeft al verschillende projecten afgerond. Hieronder belichten we enkele projecten in Amersfoort. Voor een volledig overzicht kunt u ons portfolio raadplegen.

Randstroken voor een plat dak

Een particulier in Amersfoort belde ons in verband met lekkage in de woning. Na inspectie bleken de randstroken op het platte dak het probleem. Er zijn nieuwe randstroken geplaatst en de lekkage is opgelost.

randstroken dak Amersfoort
randstroken dak in Amersfoort

Nieuw pannendak voor Bernhardkazerne Amersfoort

De Bernhardkazerne in Amersfoort is voorzien van een geheel nieuw pannendak. Dit bekende gebouw van Amersfoort kan er zo weer jaren tegenaan. Dit alles zonder in te leveren op de authentieke charme van de kazerne.

pannendak Bernhardkazerne Amersfoort
pannendak bij Bernhardkazerne Amersfoort

De specialisatie van de dakdekker Amersfoort

De dakdekkers in Amersfoort kunnen u helpen met bijna elk type dak: shingles, bitumen, kunststof en pannendaken. Voor deze daken verzorgen wij het onderhoud, de renovatie, de nodige reparaties en plaatsen we compleet nieuwe daken.

Pannendak

De dakpan is nog steeds het meest voorkomende type dakbedekking. Een pannendak is vooral populair geworden door de duurzaamheid van de dakbedekking. Goed onderhouden dakpannen gaan ruim 50 jaar mee. Tegenwoordig zijn er veel verschillende dakpannen verkrijgbaar, elk met een eigen unieke uitstraling. AJ Dakwerken helpt u graag bij de keuze voor de perfecte dakpan voor uw woning of bedrijfspand.

pannendak project AJ Dakwerken
kazerne pannendak project

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking wordt veelal toegepast bij platte daken. Een bitumen dak hecht strak aan de ondergrond en maakt het dak hierdoor zeer waterdicht. Een dak van zwarte bitumen is verreweg de meeste bekende variant. De laatste tijd worden er echter steeds meer daken van witte bitumen opgeleverd. Een wit bitumen dak zorgt ervoor dat het dak koel blijft.

bitumen dak project AJ Dakwerken

Kunststof daken

Een kunststof dak lijkt op een zwart bitumen dak. Ook deze vorm van dakbedekking wordt veelal toegepast bij platte daken. Het grote verschil zit hem in de methode van bevestiging. Een bitumen dak wordt gebrand, een kunststof dak wordt gelijmd. Lijmen is minder belastend voor het milieu dan branden. Een kunststof dak is hierdoor milieuvriendelijker dan een bitumen dak.

kunststof dak project Amersfoort

Shingle daken

Een shingle dak wordt gemaakt van bitumen. In plaats van de lappen bitumen die gebruikt worden bij een regulier bitumen dak, worden er een soort dakpannen van vervaardigd. De shingles zijn zeer buigzaam en kunnen hierdoor eenvoudig gemonteerd worden. Deze eigenschap maakt dit type dakbedekking populair voor bouwwerken met moeilijke details.

Dakisolatie

Dakisolatie helpt u bij het terugdringen van uw energiekosten. Er gaat namelijk bij veel woningen veel warmte verloren door het dak. Dit komt omdat de warmte opstijgt en veel daken niet goed geïsoleerd zijn. Wij werken met verschillende typen dakisolatie: PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie en SF19BB dampopen folie.

Dakramen en dakkapel

Laat een Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel monteren door een ervaren dakdekker. Door de juiste installatie zorgt u ervoor dat de uitbouw goed bevestigd is en dat u niet inlevert op isolatie of kwaliteit van het dak.

Gratis dakinspectie in Amersfoort

Voorafgaand aan de werkzaamheden komen we graag uw dak inspecteren. Wij kunnen dan ter plekke een offerte opstellen op basis van uw wensen en de huidige staat van het dak. Daarnaast kunt u direct uw vragen kwijt aan de dakdekker van AJ Dakwerken. U weet dus in één afspraak waar u aan toe bent!

Gratis dakinspectie

De werkwijze van onze dakdekkers in Amersfoort

Bij elke klus van AJ Dakwerken in Amersfoort komen een aantal vaste elementen terug. In de praktijk kan elke klus iets afwijken, maar door de vaste onderdelen weet u op voorhand ongeveer waar u aan toe bent.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

Wij komen bij u langs in Amersfoort. Tijdens deze gratis dakinspectie maken we een inschatting van het benodigde werk. Na afloop ontvangt u een offerte op maat en informatie over de doorlooptijd van de klus.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wij maken altijd in overleg met u een planning van de werkzaamheden. Hiermee zorgen we dat we alleen aan het dak werken, wanneer het u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit en KOMO-gecertificeerd. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Op bepaalde producten zit zelfs 30 jaar garantie.

Werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt heel Amersfoort. U kunt dus bij ons terecht voor een dakdekker in de wijken:

 • Bloemenbuurt-Oost
 • Evertsenstraat
 • Elly Takmastraat
 • Queekhoven
 • Weberstraat
 • Bosweg
 • Bieshaar-Noord
 • Stadskwartier
 • Hoge Hoven
 • Waterkwartier
 • Lage Hoven
 • Velden-Noord
 • Lint-Oost
 • Laak-Zuid

Of in een van de andere wijken van Amersfoort.

Dakdekker in Amersfoort en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum. Vanuit dit kantoor zijn wij werkzaam in een grote regio in het midden van het land. Ook in Amersfoort en in de omliggende plaatsen zijn onze dakdekkers te vinden. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Amersfoort of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze dakdekkers. U kunt via onze website ook rechtstreeks een offerte aanvragen.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken