Dakdekker Amsterdam

Als dakdekker in Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken, onderhoud, reparaties en dakrenovaties. Wij werken met alle soorten materialen zoals bitumen, shingles en kunststof. Laat uw woning in Amsterdam gratis inspecteren en profiteer van verschillende voordelen:

 • Tot 30 jaar garantie op de gebruikte dakmaterialen
 • 10 jaar garantie op de werkzaamheden
 • Een vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
 • Vrijblijvende offerte na gratis dakinspectie
 • Uitsluitend KOMO-gecertificeerd materiaal

Heeft u problemen met uw dak of is er onderhoud nodig? Wij voeren een gratis dakinspectie op locatie uit. U kunt ook een vrijblijvende offerte op maat aanvragen via de onderstaande knop.

Offerte

Werkzaamheden van onze dakdekker

De dakdekkers uit Amsterdam hebben jarenlange ervaring met dakwerken zoals reparatie, isolatie en het aanleggen van een nieuw dak.

Dakonderhoud

Wij reinigen en herstellen kleine fricties in uw dak. Het onderhoud van uw dak voorkomt grotere schade, waardoor u later niet tegen hoge kostenposten aanloopt.

Dakreparatie

Bij lekkage of scheuren in uw dak repareren onze dakdekkers in Amsterdam uw dak binnen korte tijd. Wij repareren ieder soort dak.\

Nieuwe daken

We leggen geheel nieuwe daken aan van alle soorten materialen zoals shingles, kunststof en reguliere dakpannen. De aanleg wordt van A tot Z begeleid door AJ Dakwerken.

Dakrenovatie

Een dakrenovatie zorgt ervoor dat uw oude dak weer jaren vooruit kan. Met onze isolatietechnieken maken we uw woning zuiniger en we vervangen versleten stukken dak.

“Wij hebben onze woning laten voorzien van een nieuw shingle dak voor een moderne uitstraling. Het dakdekkersbedrijf heeft ervoor gezorgd dat dit vlekkeloos is verlopen zonder dat wij er hinder van hebben ondervonden. Erg tevreden over het afgeronde project! “
– B. Stol, Amsterdam

Afgeronde projecten in Amsterdam

De dakdekker in Amsterdam heeft al diverse succesvolle projecten afgerond. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen met onze projecten in Amsterdam.

Dakbedekking op woonhuis aan de Weteringschans

We hebben bij een oud woonhuis aan de Weteringschans een oude lichtstraat voorzien van nieuwe tweelaags bitumen dakbedekking. Hierdoor heeft de bewoner geen last meer van lekkage.

Duurzaam dak gemaakt met leien

Dit dak langs de Amsterdamse grachten was eerder voorzien van een shingle dak. De bewoner wilde het dak verduurzamen door deze te laten vervangen door EPDM leitjes in combinatie met dakisolatie. Hierdoor heeft hij nu een vorst- en uv-bestendig dak.

Verschillende soorten dakwerken

AJ Dakwerken verzorgt alle soorten werkzaamheden voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers realiseren nieuwe daken of onderhouden uw dak tegen scherpe prijzen. Wij vervaardigen en onderhouden vakkundig alle soorten daken.

Dakpannen

Een pannendak is de meest voorkomende soort dak bij reguliere woningen. Dakpannen zijn namelijk zeer duurzaam: ze gaan tot wel 50 jaar mee. Wij werken uitsluitend met bekende merken zoals Monier en Koramic. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste stijl dakpannen.

Meer informatie over dakpannen

Bitumen daken

De bitumen daken worden meestal gebruikt op platte daken. Deze daken zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De witte variant heeft een zonwerende functie, waardoor we deze gebruiken als het dak en de woning koel moeten blijven.

Bitumen daken onderscheiden zich van andere daken, doordat deze met een brander worden verbonden aan uw overkapping of uw garage. Hierdoor hecht het dak uitstekend en is het zeer waterdicht.

Meer informatie over bitumen daken

EPDM daken

De EPDM daken zijn universeel te gebruiken op bijvoorbeeld garages en tuinhuizen. De kunststof dakbedekking heeft als voordeel dat het materiaal niet wordt gebrand, waardoor het milieu minder wordt belast. EPDM is een synthetisch rubber en zeer bestendig tegen ozon- en uv-straling. Deze dakbedekking is zeer licht en daarom geschikt voor lichtere onderconstructies.

Meer informatie over kunststof daken

Shingle daken

De shingle dakpannen worden gemaakt van bitumen, een soort teer. Het materiaal is van nature erg buigzaam. Hierdoor gebruiken we shingle daken bij daken met veel aparte vormen zoals hoeken, rondingen en nokken.

Meer informatie over shingle daken

Dakisolatie

Laat uw dak isoleren en bespaar tientallen euro’s per jaar op uw energierekening. De stookkosten worden flink verlaagd, doordat wij dakisolatiemiddelen toepassen zoals PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie of SF19BB dampopen folie. Het verschilt per type woning welke vorm van dakisolatie het beste voor uw woning is. Wij adviseren u graag over dakisolatie na onze gratis dakinspectie.

Meer informatie over dakisolatie

Dakramen en dakkapel

Wij voorzien uw woning van extra licht door het plaatsen van dakramen van Velux. Ook monteren wij complete dakkapellen voor het creëren van extra ruimte én licht. De juiste montage is noodzakelijk om uw woning goed geïsoleerd te houden.

Kosteloze dakinspectie in Amsterdam

Wij voeren een gratis dakinspectie uit als u niet zeker weet of onderhoud nodig is. Een van onze dakdekkers komt kosteloos bij u in Amsterdam langs en inspecteert binnen een half uur uw dak. Vervolgens brengen we direct een vrijblijvende offerte uit en adviseren we u over wat nodig is. U weet dus altijd direct waar u aan toe bent zonder extra kosten.

Gratis dakinspectie

Onze werkwijze

Ieder dak heeft onderhoud of renovatie op maat nodig. Het is niet mogelijk om van tevoren precies te vertellen hoe de werkzaamheden er in uw geval uit gaan zien. Wij hebben wel een vast proces met stappen die wij in ieder geval voor u afronden. Hierdoor verzekeren we u van de geleverde kwaliteit en weet u wat u verder te wachten staat.

Stap 1: Gratis dakinspectie

Het eerste wat wij doen om een kostenplaatje en een goede planning te maken is een dakinspectie. Wij gaan hiervoor uw dak op en inventariseren de werkzaamheden die nodig zijn voor een goed herstel. Na de dakinspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. In sommige gevallen hebben wij al een offerte uitgebracht, maar hebben we nog geen dakinspectie uitgevoerd. U ontvangt dan voordat we starten met de werkzaamheden een bijgewerkte offerte.

Stap 2: In overleg een planning maken

Als u akkoord gaat met de offerte, nemen wij persoonlijk contact met u op voor een afspraak. Wij beginnen pas met de werkzaamheden wanneer dit u uitkomt. Hierdoor ondervindt u zelf vrijwel geen hinder van onze werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoeren werkzaamheden met gecertificeerde producten

Ons dakdekkersbedrijf maakt uitsluitend gebruik van dakmateriaal dat KOMO-gecertificeerd is. U bent dus altijd zeker van de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij u zelfs 30 jaar garantie op het gebruikte dakmateriaal.

Werkgebied

Wij voeren dakwerk uit in alle wijken van Amsterdam. Zo hebben onze dakdekkers werkzaamheden uitgevoerd in de volgende Amsterdamse wijken en buurten:

Stadsdeel

 • Amsterdam Westpoort
 • Amsterdam Nieuw-West
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam Oost
 • Amsterdam Noord
 • Amsterdam Zuidoost

Buurt

 • Sloterdijkgebied en Havengebied
 • Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijken, Osdorp en Slotervaart
 • De Baarsjes, Oud-West, Bos en Lommer en Westerpark
 • De Pijp, Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Buitenveldert en Zuidas
 • Binnenstad
 • IJburg, Indische Buurt en Watergraafsmeer
 • Tuindorp, Volewijck en Waterland
 • Amstel III, ArenAPoort, Gaasperdam en Driemond

Dakdekker in Amsterdam en omstreken

Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum bedienen wij onze klanten in de omgeving van Amsterdam. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op via e-mail of telefoon. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken