Dakdekker Bodegraven

Wanneer uw dak wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken of zelfs aan vervanging toe is, dan wilt u rekenen op een professionele en betrouwbare dakdekker in Bodegraven. Onze ervaren dakdekkers staan voor u klaar met alle dakwerkzaamheden. Van onderhoud en reparaties tot renovatie en nieuwe daken. Om het u gemakkelijk te maken, krijgt u van ons één vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. We voeren de klus uit van start tot afronding en ontzorgen u tijdens het gehele proces.

  • Vaste contactpersoon voor de volledige klus
  • 10 jaar garantie op de werkzaamheden
  • 30 jaar garantie op veel van onze materialen
  • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur
  • Vraag een gratis dakinspectie aan!

Werkzaamheden dakdekker Bodegraven

Onze ervaren dakdekkers voeren alle mogelijke werkzaamheden aan uw dak uit. Weten wat er nodig is voor uw dak? Vraag geheel kosteloos een dakinspectie aan.

Dakreparatie

Wanneer uw dak beschadigingen vertoont of zelfs lekt, is het verstandig om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen. AJ Dakwerken repareert uw dak vlot en met de juiste expertise.

Dakrenovatie

Is er meer nodig dan alleen een reparatie of reiniging? Ook dan komen we graag bij u langs. Onze experts inspecteren uw dak en nemen uw dakrenovatie volledig uit handen. Bovendien isoleren we uw dak optimaal met het oog op duurzaamheid.

Dakonderhoud

Door uw dak goed te laten onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk. We inspecteren het dak op zwakke plekken en verstevigen het waar nodig. Ook reinigen we uw dak zodat het er weer spic en span uitziet.

Nieuw dak

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuw dak? Laat dat maar aan onze dakspecialisten over. We hebben ervaring met alle typen dakbedekking en installeren uw nieuwe dak vakkundig. Ook zijn we er voor u met passend advies voor uw nieuwe dak.

Bekijk projecten van onze dakdekkers

In de vele jaren die we al actief zijn als dakdekkersbedrijf, hebben we op veel plaatsen in Nederland mensen blij mogen maken met nieuwe dakbedekking. Neem gerust een kijkje bij ons portfolio en doe inspiratie op voor uw dak!

Nieuwe Tuile du Nord dakpannen

Dit klassieke woonhuis was toe aan een dakrenovatie. De bewoners kozen voor stijlvolle verglaasde dakpannen van Tuile du Nord. Onze dakdekkers legden het nostalgische pannendak met de uiterste zorg, wat een fraai resultaat opleverde.

Bitumen dakbedekking op plat dak

Bij deze grote loods hebben we het bitumen dak gerenoveerd. Door de wind was het oude dak losgekomen en gaan lekken. We hebben dit opgelost met twee lagen bitumen. Dit platte dak kan er weer jarenlang tegenaan.

Specialisaties van onze dakdekkers in Bodegraven

De specialisten van AJ Dakwerken hebben ervaring met het renoveren, repareren en installeren van alle soorten dakbedekking. Onze specialisaties zijn:

Dakpannen

Veruit de meest gekozen vorm van dakbedekking is het traditionele pannendak. Dakpannen zijn erg duurzaam: mits goed gelegd gaan ze minstens 50 jaar mee. Er is een enorme keuze aan dakpannen op de markt. Onze dakdekkers adviseren u graag bij uw keuze.

Meer over dakpannen >

Bitumen dak

Bij platte daken wordt vaak gekozen voor bitumen dakbedekking. Dit daktype hecht zich uitstekend aan de ondergrond en is 100% waterdicht. Hoewel de meeste bitumen daken zwart zijn van kleur, zijn witte bitumen daken steeds meer in opkomst. Een wit bitumen dak blijft namelijk koeler in de zomer.

Meer over bitumen daken >

Kunststof dak

Een andere optie voor platte daken is het kunststof dak. Qua uiterlijk heeft het veel weg van bitumen, maar de installatie verloopt anders. Kunststof dakbedekking wordt niet gebrand, maar gelijmd. Dit maakt het een milieubewust alternatief.

Meer over kunststof dakbedekking >

Shingle dak

Met shingles heeft u het beste van twee werelden: ze zijn gemaakt van bitumen, maar hebben de mooie, klassieke uitstraling van dakpannen. Dankzij het materiaal zijn ze eenvoudig te monteren op complexe dakvormen.

Meer over shingles >

EPDM dakbedekking

Een EPDM dak heeft veel weg van bitumen dakbedekking. Dit duurzame materiaal bestaat uit synthetisch hightech rubber, dat zeer elastisch én volledig waterbestendig is. EPDM leitjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer over EPDM daken >

Dakisolatie

Besparen op uw energiekosten? Kies dan voor professionele dakisolatie van AJ Dakwerken. Dakisolatie helpt de kou buiten te houden, maar werkt ook geluiddempend. Kies uit verschillende typen dakisolatie en laat uw dak in Bodegraven naar uw voorkeuren isoleren.

Meer over dakisolatie >

Dakkapel of dakraam

Naast het werk aan uw dak, laat u uw nieuwe Velux dakkapel of dakraam met een gerust hart over aan onze dakdekkers. We garanderen u de hoogste kwaliteit en zorgen altijd dat de isolerende eigenschappen van het dak zelf behouden blijven.

Meer over dakkapellen en dakramen >

Gratis dakinspectie in Bodegraven

Bent u benieuwd naar de status van uw dak? Soms is met het oog niet te zien of er iets mis is met de dakbedekking. Daarom is het verstandig een expert ernaar te laten kijken. Onze dakdekkers komen gratis bij u langs en inspecteren uw dak zorgvuldig.
Array

Hoe gaan onze dakdekkers in Bodegraven te werk?

Bij AJ Dakwerken rekent u altijd op de beste kwaliteit en betrouwbare service. We werken daarom volgens drie basisprincipes:

Uitgebreide dakinspectie

Vooradat we aan uw dak werken, voeren we eerst een uitgebreide dakinspectie uit. Op basis van de resultaten hiervan, stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Strakke maar flexibele planning

Uw wensen staan bij ons voorop. Bent u graag thuis of juist liever van huis als we aan het werk zijn? We maken op basis van uw voorkeuren een duidelijke planning met een realistische doorlooptijd.

Alleen gecertificeerd materiaal

AJ-Dakwerken gebruikt alleen gecertificeerde materialen. Zo verzekeren we u van de beste kwaliteit. U profiteert standaard van 10 jaar garantie op alle werkzaamheden en wel 30 jaar op sommige materialen.

Ons werkgebied in Bodegraven

Onze dakdekkers werken in de hele regio Bodegraven. Heeft u problemen met uw dak of is uw dak aan vervanging toe? We komen graag bij u langs in de volgende wijken en buurten:

  • Broekvelden
  • Burgemeester Kremerweg
  • Dronenwijk
  • Centrum
  • Weijpoort

Dakdekker in Bodegraven en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken bevindt zich in Hilversum. Vanuit deze centrale locatie werken we in alle plaatsen binnen een staal van circa 40 kilometer. Laat onze dakdekkers daarom bij u langskomen in Bodegraven voor een gratis dakinspectie, of vraag online alvast een vrijblijvende offerte aan. We zijn u graag van dienst!

AJ Dakwerken BV
Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken