Dakdekker Bunnik

Woont u in Bunnik en heeft u bijvoorbeeld last van lekkage of is uw dak toe aan een complete dakrenovatie? Dan gaan onze dakdekkers graag voor u aan de slag. AJ Dakwerken is een gespecialiseerde dakdekker die in te zetten is voor alle werkzaamheden aan uw dak.

Bij AJ Dakwerken in Bunnik krijgt u:

  • Binnen 2 dagen een offerte
  • 10 jaar garantie op werkzaamheden
  • 30 jaar garantie op veel van onze materialen
  • Gratis dakinspectie
  • Vrijblijvende offerte

De dakdekkers van AJ Dakwerken regelen alles van begin tot eind en beschikken over kennis van vrijwel alle typen daken: dakpannen, kunststof, shingles en bitumen dakbedekking. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u liever persoonlijk advies ontvangen van een van onze gespecialiseerde dakdekkers? Vraag hier dan vandaag nog de gratis dakinspectie aan. We staan graag voor u klaar!

Onderhoud aan uw dak

Voorkom lekkage en schade aan uw dak, door middel van een periodieke dakinspectie en -reiniging. Eventuele toekomstige problemen lossen onze dakdekkers tijdig op. Door uw dak periodiek te laten onderhouden verlengt u de ‘houdbaarheid’ van uw dak.

Reparatie van uw dak

Schakel de dakdekkers van AJ Dakwerken in als u problemen, zoals schade of lekkage ervaart. Onze specialisten herstellen het dak dan weer snel en vakkundig.

Renovatie van uw dak

Als er grootschalig onderhoud nodig is, is een dakrenovatie vaak de beste optie. Doordat wij bij AJ Dakwerken werken met innovatieve isolatietechnieken en de gehele dakbedekking vervangen gaat uw dak daarna weer jaren mee.

Nieuwe dakbedekking

Wilt u graag een volledig nieuw dak laten plaatsen of bent u nog niet zeker van het type dak dat u wilt laten plaatsen op uw huis in Bunnik? Onze gespecialiseerde dakdekkers helpen u hier graag bij. Bij het plaatsen van een volledig nieuw dak verzorgen wij het gehele traject.

Eerdere projecten van AJ Dakwerken

AJ Dakwerken heeft al aan veel mooie projecten mogen werken en daar zijn we trots op. Hieronder zijn enkele voorbeelden van onze ervaren dakdekkers te vinden.

Nieuw pannendak met OVH dakpannen

Het aanzicht van deze twee-onder-een-kapwoning heeft een flinke upgrade gekregen door gebruik te maken van OVH dakpannen. OVH dakpannen zijn keramische dakpannen met een luxe, klassieke uitstraling. Voorheen had dit huis een standaard pannendak.

OVH dakpannen op woonhuis in 's-GravelandOVH dakpannen op woonhuis in 's-Graveland

Dakrenovatie met zonnepanelen

Een duurzaam dak is mogelijk door het gebruik van innovatieve dakpannen: zonnepannen. Deze zonnepannen hebben de uitstraling van ‘normale’ dakpannen, maar zijn voorzien van zonnepanelen.

Specialisaties van de dakdekker in Bunnik

De ervaren dakdekkers van AJ Dakwerken zijn inzetbaar voor onderhoud, reparaties, renovaties en het aanleggen van nieuwe dakbedekking op vrijwel elk type dak: pannendaken, shingles, bitumen en kunststof.

Dakpannen

Dakpannen zijn er in veel verschillende soorten, stijlen en maten en zijn het meest voorkomende daktype. Dakpannen zijn erg duurzaam en gaan zo 50 jaar mee, mits deze goed worden onderhouden. Onze dakdekkers helpen u graag bij het uitzoeken van de beste dakpan.

Bitumen dak

Op platte daken is vaak een zwarte bitumen dakbedekking te vinden. Tegenwoordig kiest men echter vaak voor een witte variant. Deze reflecteert hitte, waardoor het eronder wat koeler blijft. Doordat dit type dak zich extra strak aan de ondergrond hecht, is het waterbestendig.

Shingle dak

Shingles worden gemaakt van bitumen en lijken op dakpannen. Shingles plaatsen onze dakdekkers vaak op daken met een onregelmatige structuur, doordat de dakpan erg buigzaam is. Hierdoor zijn ze ook eenvoudig te monteren.

Kunststof dak

Naast bitumen is kunststof dakbedekking vaak te vinden op platte daken. Kunststof onderscheidt zich van bitumen door de bevestigingsmethode. Ook is dit type dak duurzaam én milieuvriendelijk, doordat het kunststof wordt vastgelijmd en niet gebrand.

Dakisolatie

Warme lucht stijgt op, hierdoor kan er warme lucht verloren gaan via het dak. Een goede dakisolatie vermindert dit probleem en hiermee bespaart u kosten op uw energierekening. Onze dakdekkers gaan graag met u in gesprek over de verschillende vormen van dakisolatie, om zo te bepalen welke het beste bij u past.

Dakraam en dakkapel

Is uw bovenverdieping erg donker of wenst u wat meer ruimte bij uw schuine dak in Bunnik? Dan kunt u de dakdekkers van AJ Dakwerken inzetten voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel. De dakdekkers houden rekening met de kwaliteit en de isolatie van uw dak, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel.

Gratis dakinspectie bij u op locatie in Bunnik

Bij interesse in een van onze diensten komen onze dakdekkers altijd gratis langs om uw dak te inspecteren en kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin nemen wij uw wensen en de huidige staat van het dak uiteraard mee. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u voor onnodige verrassingen komt te staan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze tijdens het bezoek altijd stellen.

Gratis Dakinspectie

De werkwijze van de dakdekker in Bunnik

AJ Dakwerken werkt met een vast stappenplan. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

We voeren een inspectie van uw dak uit

Ten eerste komt er een dakdekker kosteloos uw dak inspecteren. Zo kunnen wij inschatten wat voor werk er nodig is
en stellen we een offerte op. Hierbij wordt ook de doorlooptijd van de klus ingeschat.

We plannen een afspraak in wanneer het u uitkomt

Vervolgens plannen we samen in wanneer de dakwerkzaamheden door onze dakdekkers zullen plaatsvinden. Hierbij
houden we rekening met uw voorkeuren.

We werken uitsluitend met gecertificeerde materialen

AJ Dakwerken biedt 10 jaar lang garantie op alle dakwerkzaamheden. Op bepaalde werkzaamheden is dit zelfs 30
jaar! We werken alleen met KOMO-gecertificeerde materialen.

Ons werkgebied

Ons kantoor is gevestigd te Hilversum, maar het werkgebied van onze dakdekkers is zeer ruim door onze centraal gelegen locatie en strekt zich uit naar Bunnik en omgeving.

Onze dakdekkers staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op. Boek een afspraak in voor een gratis dakinspectie voor uw dak in Bunnik.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken