Dakdekker Bussum

Vraag een prijs op voor uw dak

Van reparatie en onderhoud tot volledig nieuwe dakbedekking: uw dakdekker in Bussum biedt hét complete pakket voor uw dak. Van hellende tot platte daken en van dakpannen tot kunststof dakbedekking. Ons vakkundige team heeft ervaring met vrijwel ieder daktype en helpt u graag bij uw keuze.

 • Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte
 • Dakpannen met wel 30 jaar garantie
 • Uitsluitend gecertificeerde producten
 • 10 jaar garantie op uitgevoerde dakwerkzaamheden

Is uw dak aan onderhoud of vervanging toe? Neem dan contact op met onze dakdekkers in Bussum. Wij voeren kosteloos een dakinspectie uit om u te adviseren over uw dakbedekking. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Werkzaamheden dakdekker Bussum

Dakonderhoud

Regelmatig en goed onderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Mogelijke toekomstige problemen zijn eenvoudig te voorkomen door inspectie, reiniging en preventieve versteviging.

Dakreparatie

Beschadigingen in het dak dienen zo snel mogelijk te worden hersteld. AJ Dakwerken voert dakreparaties uit bij lekkage of scheuren in het dak. Zo voorkomt u grotere problemen.

Nieuw dak

Als het niet meer mogelijk is uw dak te repareren vervangen wij uw volledige dak. We adviseren u over de mogelijkheden, waarna onze dakdekkers vakkundig het gewenste materiaal op uw dak installeren.

Dakrenovatie

Is er grootschalig onderhoud aan uw dak nodig? Dan kiest u voor dakrenovatie. Met de modernste isolatietechnieken en splinternieuwe dakbedekking kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Onze projecten in Bussum

In Bussum komt u ons dakwerk op vele plaatsen tegen. Wij geven u graag een impressie van afgeronde dakwerkzaamheden in Bussum.

Nieuw pannendak Cereslaan

Het oude dak van deze woning aan de Cereslaan was aan vervanging toe. De keuze viel op een stijlvolle dakpan die past bij het karakter van het gebouw. AJ Dakwerken renoveerde het volledige pannendak van deze woning in Bussum.

Bitumen dakbedekking

Appartementencomplex Merelhof in Bussum heeft een flinke opknapbeurt gehad. Onze experts hebben het gebouw voorzien van een mooi afgewerkte bitumen dakbedekking.

Dakrenovatie Bussum (video)

Deze woning werd voorzien van een geheel nieuw pannendak. AJ Dakwerken verzorgde de renovatie van begin tot eind. Bekijk het afgeronde dakwerk van alle kanten in de onderstaande video.

Renovatie pannendak

Hier werd het volledige pannendak van een ander huis aan de Cereslaan vernieuwd. De nieuwe dakpannen leveren een compleet andere look op en geven de woning een nette uitstraling.

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wilt u weten of het dak van uw woning of bedrijfspand in Bussum nog in goede staat verkeert? Onze dakspecialisten weten precies op welke punten zij uw dak moeten controleren. Vraag een gratis dakinspectie aan en wij komen bij u langs in Bussum om te checken op benodigd onderhoud. Ook maken we graag een vrijblijvende offerte op met een duidelijk beeld van de kosten. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Specialisaties van de dakdekker in Bussum

Onze ervaren dakdekkers van AJ Dakwerken in Bussum zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en renovatie van vrijwel ieder daktype. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand.

Dakpannen

Een pannendak is nog altijd de meest voorkomende vorm van dakbedekking. Bij goed onderhoud gaan dakpannen wel 70 jaar mee. Een duurzame keuze dus! Vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos: er zijn dakpannen verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, elk met een eigen uitstraling. De uitgebreide keuze in dakpannen biedt voor ieder wat wils! En dat is nog niet alles. Wist u dat u bij ons maar liefst 30 jaar garantie krijgt op alle dakpannen?

Bitumen daken

Voor platte daken kiest men meestal bitumen dakbedekking. Het flexibele materiaal wordt door middel van een brander aan de dakconstructie gehecht. Dit zorgt voor een robuust en waterdicht dak. Bitumen daken zijn beschikbaar in zwart en wit. Hoewel zwart nog altijd de meest gekozen kleur is, wordt steeds vaker gekozen voor een wit bitumen dak vanwege de zonwerende functie die ruimtes optimaal koel houdt.

Kunststof daken

Gaat u graag voor milieuvriendelijke dakbedekking? Dan is een kunststof dak een goede keuze. Qua uiterlijk en toepassing lijkt kunststof dakbedekking op een zwart bitumen dak. Het verschil zit in de bevestigingsmethode: kunststof daken worden gelijmd in plaats van gebrand. Dit maakt deze daken veel minder belastend voor het milieu.

Shingle daken

Een shingle dak is zeer geschikt voor gebouwen met complexe vormen. Van bitumen worden een soort dakpannen gemaakt die zeer buigzaam zijn. Hierdoor is de montage eenvoudig. Daarnaast biedt shingle dakbedekking duurzame en hoogwaardige kwaliteit voor een relatief lage prijs. Al deze voordelen maken de keuze voor een shingle dak steeds populairder.

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren bespaart u fors op uw energierekening. Met name oudere gebouwen verliezen veel warmte door gebrek aan isolatie. Warme lucht stijgt op en een slecht geïsoleerd dak laat deze warmte ontsnappen. Als gevolg lopen de stookkosten hoog op. De juiste dakisolatie voorkomt dit. U stookt minder en profiteert van een energiezuinige woning. Dat is dus goed voor de wereld én voor uw eigen portemonnee.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

Wij inspecteren uw dak in Bussum. Tijdens deze gratis inspectie maken we een inschatting van de werkzaamheden. Na afloop ontvangt u een offerte op maat van ons.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wij passen onze werktijden aan aan uw planning. U kiest of u liever thuis bent wanneer wij werken of juist van huis wilt zijn. Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

De dakdekkers van AJ Dakwerken werken alleen met KOMO-gecertificeerde materialen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Op bepaalde producten zit zelfs 30 jaar garantie.

Werkgebied dakdekker Bussum

Het werkgebied van AJ Dakwerken strekt zich uit over heel Bussum. U kunt bij ons terecht voor dakwerkzaamheden in onder andere de volgende wijken:

 • Ooster Eng
 • Wester Eng
 • Midden Eng
 • Bloemenbuurt
 • Boslaan
 • Laarderwegkwartier
 • Dondersstraat
 • Prins Hendrikkwartier
 • Verbindingslaan
 • Brink
 • Kom van Bieghel
 • Spiegelzicht

…en natuurlijk alle overige wijken in Bussum!

Buren profiteren van korting

Wist u trouwens dat u korting krijgt als we ook het dak van uw buren onder handen nemen? Aansluitende woningen in één keer renoveren bespaart ons een hoop werk en u een hoop geld! Bel of mail ons gerust voor alle mogelijkheden.

Uw dakdekker in Bussum en omgeving

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hilversum. Vanuit deze centrale locatie werken we in een groot gebied in het midden van Nederland. Ook in Bussum zijn we u graag van dienst voor al uw dakwerkzaamheden.

Maak een afspraak voor een gratis dakinspectie in Bussum. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen over onze dakwerken? Laat het ons weten via onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

AJ Dakwerken BV
Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken