Dakdekker De Meern

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in De Meern? Voor alle mogelijke dakwerkzaamheden rekent u op onze ervaren dakdekkers. We helpen u met professionele dakbedekking, dakrenovatie, -reparatie en onderhoud. Wanneer uw dak aan vervanging of onderhoud toe is, voeren onze dakdekkers een gratis dakinspectie uit. Met een vrijblijvende offerte weet u altijd waar u aan toe bent. Laat AJ Dakwerken uw dak onder handen nemen en profiteer standaard van de volgende voordelen:

  • Ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • We voeren een gratis dakinspectie uit
  • 30 jaar garantie op geselecteerde materialen
  • 10 jaar garantie op alle werkzaamheden
Gratis dakinspectie aanvragen

Werkzaamheden van onze dakdekkers in De Meern

Onze dakdekkers hebben verstand van zaken én vooral van daken. We adviseren u graag over de mogelijkheden en installeren uw nieuwe dak in een handomdraai. Daarnaast rekent u op onze specialisten voor onderhoud, reparatie en renovatie van uw dak.

Nieuwe daken

Is uw dak aan vervanging toe? Onze dakdekkers zijn bekend met alle dakmaterialen. We adviseren u graag over uw nieuwe dak en plaatsen het dak met de uiterste zorg.

Dakonderhoud

Door uw dak goed te laten onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk. We lossen eventuele problemen tijdig op door nauwkeurige inspectie, reiniging en versteviging toe te passen.

Reparatie

Als er sprake is van lekkage of beschadigingen aan uw dak, schakel dan onze experts in om uw dak te laten repareren. We zorgen ervoor dat uw dak binnen no time vakkundig hersteld is.

Renovatie

Ook voor grootschalig onderhoud rekent u op de specialisten van AJ Dakwerken. Laat onze dakdekkers uw dak volledig renoveren. We verzorgen alles van a tot z.

Eerdere projecten van onze dakdekkers

Onze specialisten hebben in de jaren dat zij actief zijn al een heleboel mooie projecten mogen afronden. Neem eens een kijkje bij ons portfolio voor een bron van dakinspiratie.

Dakrenovatie met leien dakbedekking

Bij dit woonhuis vervingen we de shingles door een prachtige en nette leien dakbedekking van Ecostar leitjes. Een duurzame en stijlvolle oplossing!

Nieuwe VH dakpannen

Hier hebben onze dakdekkers het volledige pannendak vervangen. De oude dakpannen werden vervangen door nieuwe VH dakpannen in een prachtig klassieke stijl.

Specialisaties dakdekker De Meern

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het installeren, renoveren, repareren en onderhouden van alle typen dakbedekking. Kies voor dakpannen, een dak van kunststof, bitumendakbedekking, shingles of een EPDM dak.

Pannendaken

Dakpannen zijn nog steeds de meest populaire dakbedekking. De lange levensduur en tijdloze uitstraling van het pannendak maken het tot een duurzame keuze. Bovendien kunt u alle kanten op dankzij de veelzijdigheid in het aanbod van dakpannen.

Meer over dakpannen >

Bitumen dakbedekking

Voornamelijk op platte daken wordt bitumen vaak gebruikt als dakbedekking. Het materiaal wordt aan de ondergrond gebrand, waardoor het naadloos aansluit en 100% waterdicht is. Naast zwart bitumen zien we steeds vaker witte bitumen dakbedekking, die minder hitte vasthoudt.

Meer over bitumen dakbedekking >

Kunststof daken

Het kunststof dak lijkt op bitumen dakbedekking, maar verschilt in de bevestigingsmethode. Doordat kunststof dakbedekking wordt vastgelijmd in plaats van gebrand, heeft deze vorm van dakbedekking minder negatieve impact op het milieu.

Meer over kunststof daken >

Shingles

Shingles lijken op dakpannen, maar zijn gemaakt van bitumen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze eenvoudig te monteren en zeer geschikt voor ingewikkelde constructies. Bovendien geven ze gebouwen een prachtige uitstraling.

Meer over shingles >

EPDM daken

Qua uiterlijk hebben EPDM daken veel weg van bitumen dakbedekking. EPDM is synthetisch rubber dat zeer elastisch is. Deze kunststof dakbedekking kan in één stuk op platte daken geplaatst worden voor een naadloos dak.

Meer over EPDM daken >

Dakisolatie

Door uw dak goed te laten isoleren door een professional, bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Bovendien dempt dakisolatie geluid, zodat u minder last heeft van lawaai van buiten. Met onze verschillende typen dakisolatie isoleren we uw dak in De Meern helemaal naar uw wensen.

Meer over dakisolatie >

Dakraam of dakkapel

Onze dakdekkers zijn ook zeer bedreven in het monteren van uw nieuwe Velux dakraam of dakkapel. Kwaliteit staat bij ons altijd op nummer één: we letten er goed op dat de isolerende eigenschappen en kwaliteit van uw dak behouden worden.

Meer over dakramen en dakkapellen >

Laat uw dak gratis inspecteren in De Meern

We kunnen ons voorstellen dat u niet zeker weet of uw dak aan vervanging toe is. Daarom komen we graag bij u langs om een gratis dakinspectie uit te voeren. Zo weet u precies wat de staat van uw dak is en wat de mogelijkheden zijn.
Array

De werkwijze van onze dakdekkers in De Meern

Onze dakdekkers werken altijd volgens hetzelfde principe van drie kernwaarden. Uiteraard is elke klus weer anders, maar u rekent standaard op de onderstaande drie zekerheden.

Gratis dakinspectie

Voordat onze dakdekkers aan een klus beginnen, voeren ze geheel kosteloos en vrijblijvend een dakinspectie uit. Op basis van de uitkomst stellen we een offerte op, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Flexibele en duidelijke planning

We passen ons graag aan u aan. Onze dakdekkers zijn dan ook flexibel als het gaat om de planning: we werken alleen aan uw dak wanneer dat u uitkomt. De doorlooptijd van de klus maken we op voorhand duidelijk.

Gecertificeerd materiaal

Om u te garanderen van kwaliteit, werken we uitsluitend met gecertificeerde materialen. U krijgt bij ons standaard 10 jaar garantie op de werkzaamheden en wel 30 jaar garantie op veel van de materialen.

Werkgebied dakdekker De Meern

We zijn als dakdekkersbedrijf actief in heel De Meern, Vleuten en omgeving. Bel ons gerust voor alle dakwerkzaamheden in de volgende wijken en buurten:

  • De Meern Noord
  • De Meern Zuid
  • Veldhuizen
  • Bedrijvengebied Oudenrijn
  • De Woerd
  • Vleuten

Dakdekker in De Meern en omgeving

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum. Van hieruit strekt ons werkgebied zich weids uit binnen een straal van ongeveer 40 kilometer. Dus ook in De Meern en andere plaatsen in de buurt rekent u op onze ervaren dakdekkers. Wilt u dat we ook uw dak gratis komen inspecteren? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts staan klaar om u te helpen!

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken