Dakdekker Ede

Onze dakdekker in Ede voert dagelijks werkzaamheden uit zoals het onderhouden, repareren en aanleggen van platte en hellende daken. Ook lekkages worden door ons dakdekkersbedrijf snel opgelost. Voordat we aan de slag gaan, voeren wij een gratis dakinspectie uit. Profiteer bij AJ Dakwerken van:

 • 10 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
 • Tot 30 jaar garantie op gebruikte dakbedekking
 • Vrijblijvende offerte na gratis dakinspectie
 • Gebruikte materialen altijd KOMO-gecertificeerd

U krijgt een vast aanspreekpunt voor alle taken die worden uitgevoerd. Hierdoor wordt u altijd voorzien van de juiste informatie. Wilt u weten wat er aan uw dak moet gebeuren? Vraag dan direct een gratis dakinspectie aan.

Werkzaamheden dakdekker Ede

De dakdekkers voeren alle mogelijke werkzaamheden op uw dak uit en u wordt van A tot Z begeleid door één contactpersoon.

Dakonderhoud

Onder dakonderhoud vallen werkzaamheden zoals het herstellen van kleine scheurtjes en het reinigen van uw dak. Regelmatig onderhoud voorkomt hoge kostenposten in één keer.

Dakreparatie

Alle soorten daken worden gerepareerd door onze dakdekkers in Ede. Bij een dakreparatie repareren we lekkage of grotere scheuren in uw dak.

Dakrenovatie

Bij een dakrenovatie vervangen we de stukken dakbedekking die niet meer geschikt zijn voor gebruik. U heeft ook de mogelijkheid om isolatietechnieken toe te laten passen voor een
zuinigere woning.

Nieuwe daken

We vervangen uw complete dak als reparatie niet meer mogelijk is. De dakdekker legt alle soorten materialen op uw dak zoals dakpannen, kunststof en shingles.

De dakpannen op mijn woning in de wijk Manen waren van het dak af gewaaid na een zware storm. Hierdoor waren deze niet meer bruikbaar en moest het dak gerenoveerd worden. De dakdekkers van AJ Dakwerken waren de volgende dag al aanwezig om van start te gaan met de renovatie met een super eindresultaat. Erg tevreden!
S. Waldorf, Ede

Uitgevoerde projecten in Ede

Onze dakdekkers hebben al diverse projecten afgerond in de omgeving van Ede. Bekijk hieronder een selectie van dakwerkzaamheden die we ook voor u kunnen uitvoeren.

Dakisolatie op een woning in de wijk Maandereng

We hebben een woning in Ede – naast de renovatie van de dakpannen – volledig voorzien van dakisolatie. De dakpannen zijn vervangen door Tuille du Nord pannen. Het dampopenfolie isoleert de woning, doordat het direct op het dakbeschot is geplaatst. Hierdoor wordt de warmte binnenshuis gehouden.

dakhuis1
dakhuis2

Zonnepannen geplaatst op een unieke woning in Ede

In de wijk Veldhuizen hebben we een pannendak voorzien van dakpannen met zonnecellen. Hierdoor is er geen groot zonnepaneel nodig en kunnen de bewoners toch profiteren van zonne-energie. Hiermee hebben we de woning energiezuiniger gemaakt.

zonnepannen
zonnepannen2

Alle soorten dakbedekking beschikbaar

Wij hebben ervaring met het isoleren, renoveren, repareren en leggen van alle soorten dakbedekking. Onze vakkundige dakdekkers helpen u graag met dakwerkzaamheden tegen scherpe prijzen.

Dakpannen

De Tuille du Nord dakpan is de meest gebruikte soort dakbedekking in Nederland. De duurzame pannendaken gaan tot 50 jaar mee. We gebruiken enkel gerenommeerde merken zoals Monier en Koramic. U beschikt dus altijd over de beste kwaliteit dakbedekking.

Meer over dakpannen

Bitumen daken

Bitumen is een zeer dunne en flexibele dakbedekking. Het waterdichte materiaal wordt met een brander op de dakconstructie gebrand. Bitumen daken worden vaak gebruikt bij platte daken op garages en carports. Deze dakbedekking is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De witte variant onderscheidt zich van de zwarte door de zonwerende functie, waardoor deze uw woning uitstekend koel houdt.

Meer over bitumen daken

Kunststof daken

Dakbedekking van kunststof lijkt op een bitumen dak. Het verschil is dat deze vorm niet wordt gebrand, waardoor het minder belastend is voor het milieu. Het membraan wordt in één stuk aangeleverd. U heeft met deze dakbedekking dus nooit last van naden.

Shingle daken

Een shingle dak wordt vaak gebruikt bij dakconstructies met veel verschillende vormen zoals nokken, rondingen en hoeken. Het materiaal lijkt op rubberen dakpannen, waardoor de shingles zeer buigzaam zijn. Deze vorm van dakbedekking wordt enkel gebruikt bij hellende daken vanaf 25 graden. Shingle daken worden de laatste jaren in Nederland steeds populairder.

Meer over shingle daken

Dakisolatie

Wij isoleren alle soorten dakbedekking. Met dakisolatie bespaart u tientallen euro’s per jaar. Wij leggen bijvoorbeeld dakisolatiemiddelen aan zoals PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie en SF19BB dampopen folie. Wij informeren u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak.

Meer over dakisolatie

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Voor alle dakwerken wordt een gratis dakinspectie uitgevoerd. Een van onze dakdekkers komt bij u in Ede langs en analyseert wat er nodig is voor een dak dat weer jaren vooruit kan. Na de inspectie stellen we direct een vrijblijvende offerte op. U weet altijd van tevoren wat u aan een renovatie, reparatie of nieuw dak kwijt bent.

Stappenplan van de dakdekkers in Ede

Ons dakdekkersbedrijf heeft een vast stappenplan voor de werkzaamheden. Wij begrijpen dat u van tevoren inzicht wilt hebben in de kosten en de werkzaamheden die nodig zijn. Daarom beginnen wij met een gratis dakinspectie.

STAP 1: GRATIS DAKINSPECTIE

Tijdens de dakinspectie analyseren wij uw dak op mogelijke gebreken. Hierdoor kunnen wij bepalen welke werkzaamheden nodig zijn, zoals een renovatie, een reparatie of in sommige gevallen een volledig nieuw dak. Wij brengen direct een scherpe, vrijblijvende offerte uit.

STAP 2: IN OVERLEG EEN PLANNING MAKEN

Tijdens de dakinspectie analyseren wij uw dak op mogelijke gebreken. Hierdoor kunnen wij bepalen welke werkzaamheden nodig zijn, zoals een renovatie, een reparatie of in sommige gevallen een volledig nieuw dak. Wij brengen direct een scherpe, vrijblijvende offerte uit.

STAP 3: UITVOEREN WERKZAAMHEDEN MET GECERTIFICEERDE PRODUCTEN

Wij voeren uitsluitend werkzaamheden uit met gecertificeerde materialen die jarenlang meegaan. Daarom geven wij u graag garantie op zowel de werkzaamheden als de gebruikte dakbedekking. Op de materialen ontvangt u tot 30 jaar garantie. Op alle uitgevoerde werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie.

Werkgebied

Wij voeren dakwerkzaamheden uit door heel Ede. Onze vakmensen hebben al vele projecten afgerond in verschillende wijken:

 • Ede-Zuid
 • Ede-Oost
 • Ede-West
 • Kernhem
 • Veluwse Poort
 • Maandereng
 • Veldhuizen
 • Enka
 • Rietkampen

Dakdekker in de omgeving van Ede

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum. Ons dakdekkersbedrijf heeft een werkgebied van circa 40 kilometer rond het hoofdkantoor. Ook in Ede helpen wij u dus graag verder met problemen aan uw dak. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op via info@ajdakwerken.nl of 035 772 0410. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

AJ Dakwerken BVHoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken