Dakdekker Gelderland

Bent u op zoek naar een dakdekker in Gelderland? AJ Dakwerken is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken: het leggen en vervangen van pannendaken en platte daken, dakisolatie, dakonderhoud en dakreparatie.

Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar ons werkgebied ligt in een straal van 40 km rondom Hilversum en omvat dus ook delen van de provincie Gelderland.
Bekijk hier de kaart van ons werkgebied.

We komen eerst naar uw dak kijken

Om een juiste inschatting te maken van het dakwerk dat benodigd is, komen we graag eerst gratis bij u langs om uw dak te inspecteren en om uw dakwensen door te nemen. Na afloop van ons bezoek maken wij zo snel mogelijk een scherpe offerte. Daarbij geven wij ook een doorlooptijd aan van de klus.

Lees meer over onze werkwijze.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren.

.

Gratis dakinspectie!

Bent u niet zeker of er wel dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Eén van onze vakkundig dakdekkers komt bij u langs om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

AJ Dakwerken is ook uw dakdekker in de provincie Gelderland!

Array

Onze merken