Dakdekker Haarlem

Dakdekker AJ Dakwerken in Haarlem biedt een compleet pakket aan dakwerken; van onderhoud en reparatie tot compleet nieuwe dakbedekking. Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u uw dak volledig renoveren? Neem dan contact op met een van onze dakdekkers in Haarlem.

Wij voeren indien nodig een gratis dakinspectie uit en brengen op basis van uw wensen en de huidige staat van het dak een vrijblijvende offerte uit. De offerte omvat het complete traject voor uw dak; van het bestellen van de materialen tot het schoonvegen wanneer de klus opgeleverd is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekkers in Haarlem.

Vrijblijvende offerte

Wilt u voordat u een offerte aanvraagt een persoonlijk advies van een van onze dakdekkers? Vraag dan de gratis dakinspectie aan.

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak door tijdig dakonderhoud. De dakdekker inspecteert het volledige dak en reinigt of repareert waar nodig. Door dakonderhoud worden mogelijke problemen in een vroeg stadium opgelost.

Dakreparatie

Schade of lekkage aan uw dak?
Zorg dat u uw dak snel laat repareren bij lekkage of andere schade. Door de snelle en vakkundige reparatie van een dakdekker voorkomt u aanvullende schade of een onstabiel dak.

Nieuwe daken

Een compleet nieuw dak van dakpannen, bitumen, shingles of kunststof. De dakdekkers van AJ Dakwerken kunnen u helpen met elk type dak. Weet u niet welk materiaal u nodig heeft? Vraag dan om vrijblijvend advies aan de dakdekker.

Dakrenovatie

Kies voor dakrenovatie wanneer uw dak aan grootschalig onderhoud toe is. Bij renovatie passen we moderne isolatietechnieken toe en vervangen de dakbedekking. Uw dak kan er weer jaren tegenaan.

Mijn woning was hard aan een nieuw dak toe. De dakdekker kwam bij mij langs en kon precies vertellen wat er moest gebeuren en hoeveel me dat ging kosten. Door het goede gevoel dat ik erbij had, heb ik voor deze partij gekozen. Uiteindelijk is ook alles netjes opgeleverd volgens afspraak. Ik kan AJ Dakwerken bij iedereen aanraden
H.J. Dekker, Haarlem

Eerdere projecten in Haarlem

Onze dakdekkers in Haarlem hebben al verschillende projecten opgeleverd. Hieronder tonen we enkele voorbeelden. Voor een volledig overzicht kunt u ons portfolio raadplegen.

Dakrenovatie met zonneceldakpannen in Haarlem

Steeds meer huizen worden voorzien van zonnepanelen. Een veelgehoord nadeel is alleen dat de panelen het aangezicht van de woning bederven. Met de moderne zonneceldakpannen behoort dit probleem tot het verleden. De zonnepanelen worden in de dakpan verwerkt. AJ Dakwerken heeft recentelijk een dak van een woning voorzien van deze moderne dakpannen.

dakrenovatie project AJ Dakwerken
zonnepannen dakrenovatie

Bitumen dak bij een middelbare school

Het platte dak van een middelbare school is voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking. De nieuwe laag is bevestigd over de oude laag heen, daarnaast zijn de ontluchtingen en kiezelbakken vernieuwd. Doordat de oude laag niet eerst verwijderd is, kon er zeer snel gewerkt worden. In 8 werkdagen had de school een compleet nieuw dak. De docenten en leerlingen hebben zo minimale hinder ondervonden.

bitumen dakbedekking project
platdak project AJ Dakwerken bij middelbare school

De specialisatie van de dakdekker Haarlem

De dakdekkers van AJ Dakwerken in Haarlem hebben ervaring met bijna elk type dak. Wij verzorgen het onderhoud, de reparatie en de renovatie van:

 • Pannendaken
 • Bitumen daken
 • Kunststof daken
 • Shingledaken

Dakpannen

De meeste daken worden bedekt met dakpannen. Deze vorm van dakbedekking is vooral populair geworden door de hoge duurzaamheid van dakpannen. Een goed onderhouden pannendak gaat ruim 50 jaar mee. Naast de bekende rode dakpan komen er steeds meer dakpannen op de markt met een bijzondere kleur of stijl. AJ Dakwerken helpt u graag bij de keuze voor de perfecte dakpan voor uw woning of bedrijfspand.

dakbedekking project AJ Dakwerken
kazerne pannendak project AJ Dakwerken

Bitumen daken

Voor platte daken is bitumen dakbedekking nog steeds het meest gebruikte materiaal. Een bitumen dak hecht strak aan de ondergrond. Dit maakt het dak zeer sterk en waterdicht.

De zwarte bitumen daken worden verreweg het meest toegepast. Dit komt omdat het de meest kostenefficiënte variant is. De witte versie is echter ook in opkomst. Deze variant wordt vaak gebruikt wanneer het dak koel moet blijven.

bitumen dak project

Kunststof daken

Een kunststof dak heeft veel weg van een bitumen dak. De kunststof versie wordt alleen niet gebrand, maar gelijmd. Lijmen is minder belastend voor het milieu dan branden. Een kunststof dak is hierdoor milieuvriendelijker dan een bitumen dak.

kunststof dakbedekking AJ Dakwerken

Shingle daken

Shingles zijn een soort dakpannen die gemaakt zijn van bitumen. De shingles zijn zeer buigzaam en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Door de buigzaamheid worden shingle daken vaak toegepast bij bouwwerken met moeilijke details.

Dakisolatie

Bespaar op uw stookkosten door uw dak te laten isoleren. Bij niet geïsoleerde daken gaat er veel warmte verloren door het dak. De warmte stijgt namelijk op en ontsnapt dan via het dak. Door dakisolatie bespaart u op uw energierekening. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Wij werken met verschillende typen dakisolatie: PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie en SF19BB dampopen folie.

Dakramen en dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel, dakraam of lichtkoepel kan de kwaliteit van uw dak verminderen. Laat de werkzaamheden daarom uitvoeren door een ervaren dakdekker. Wij zorgen ervoor dat de uitbouw goed bevestigd is en dat u niet inlevert op isolatie of kwaliteit van het dak.

Gratis dakinspectie in Haarlem

Voordat we aan de slag gaan met een klus, inspecteren we graag eerst uw dak. In deze eerste gratis inspectie inventariseren we de huidige staat van uw dak. Het wordt dan direct duidelijk welke werkzaamheden we moeten verrichten om tot de door u aangegeven eindsituatie te komen. Daarnaast kunt u direct uw vragen kwijt aan de dakdekker van AJ Dakwerken. U weet dus in één afspraak waar u aan toe bent!

De werkwijze van onze dakdekkers in Haarlem

Elke klus is anders. Er is dan ook geen vaste werkwijze te noemen voor onze dakdekkers. Dit is volledig afhankelijk van de staat van uw dak en uw wensen. Wel komen er in elke klus een aantal vaste onderdelen terug. Door deze vaste onderdelen weet u op voorhand ongeveer waar u aan toe bent.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

Wij inspecteren uw dak in Haarlem. Tijdens deze gratis inspectie maken we een inschatting van de werkzaamheden. Na afloop ontvangt u een offerte op maat van ons.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wij passen onze werktijden aan aan uw planning. U kiest of u liever thuis bent wanneer wij werken of juist van huis wilt zijn. Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

De dakdekkers van AJ Dakwerken werken alleen met KOMO-gecertificeerde materialen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Op bepaalde producten zit zelfs 30 jaar garantie.

Werkgebied Haarlem

Wij zijn werkzaam in heel Haarlem en in de omliggende plaatsen. U kunt dus bij ons terecht voor een dakdekker in de wijken:

 • Oude Stad
 • Spoorbaan Leiden
 • Haarlem-Oost
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Westoever Noorder Buiten Spaarne
 • Ter Kleef en Te Zaanen
 • Oud Schoten & Spaarndam
 • Duinwijk
 • Schalkwijk

Of in een van de andere wijken van Haarlem.

Dakdekker in Haarlem en omgeving

Vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum bedienen wij een groot werkgebied in het midden en het zuiden van het land. Ook in Haarlem en omgeving zijn onze dakdekkers werkzaam. Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Haarlem? Neem dan gerust contact op met onze dakdekkers. U kunt via onze website ook rechtstreeks een offerte aanvragen.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken