Dakdekker Lelystad

Zoekt u een dakdekker in Lelystad? AJ Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf voor alle dakwerkzaamheden zoals dakrenovatie dakonderhoud, dakbedekking en dakreparatie. We werken vanuit Hilversum in een groot deel van Nederland en werken regelmatig voor klanten in Lelystad.

Eerst kijken

Om een juiste inschatting te maken van het dakwerk dat benodigd is, komen onze gespecialiseerde dakdekkers graag bij u langs in Lelystad om uw dak te inspecteren en om uw wensen door te nemen. Na afloop van onze inspectie maken wij zo snel mogelijk een scherpe offerte en een heldere inschatting van de tijd die de klus kost.  

U leest hier meer over onze werkwijze..

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakbekwame professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren.

.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Als u niet zeker bent of er wel dakonderhoud nodig is dan kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Eén van onze vakkundige dakdekkers komt bij u langs om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

Array

AJ Dakwerken is uw dakdekker in Lelystad!

Onze merken