Dakdekker Soest

Woont u in Soest en zoekt u een dakdekker? AJ Dakwerken is u graag van dienst. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar Soest behoort ook tot ons werkgebied dat circa 40 km rondom Hilversum ligt. We zijn gespecialiseerd in de volgende dakwerken: dakonderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dakreparatie.

Uw dakdekker Soest

We komen eerst naar uw dak kijken. Om een juiste inschatting te maken van het dakwerk dat benodigd is, komen we graag bij u langs in Soest om uw dak te inspecteren en om uw dakwensen door te nemen. Na afloop van ons bezoek maken wij zo snel mogelijk een scherpe offerte. Daarbij geven wij ook een doorlooptijd aan van de klus.

Lees meer over onze werkwijze.

Kwaliteit staat voorop in ons werk

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak met aandacht en oog voor kwaliteit leggen, verzorgen of repareren.

.

Gratis dakinspectie!

Bent u niet zeker of er wel dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Eén van onze vakkundig dakdekkers komt bij u langs om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

AJ Dakwerken is uw dakdekker, ook in Soest!

Onze merken