Dakdekker Soesterberg

Wanneer uw dak wel een opknapbeurt kan gebruiken of u toe bent aan compleet nieuwe dakbedekking voor uw woning in Soesterberg, schakelt u de dakdekkers van AJ Dakwerken in. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken, reparaties, renovaties en onderhoud. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Tot wel 30 jaar garantie op dakmateriaal
  • Standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Ervaart u problemen met uw dak of is er onderhoud nodig? Onze experts voeren een gratis dakinspectie uit bij u op locatie. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk, gebruik hiervoor de onderstaande knop.
Vrijblijvende offerte

Onze dakwerkzaamheden

Onze betrouwbare dakdekkers zijn zeer ervaren in allerlei dakwerkzaamheden. U rekent onder andere op onze expertise voor reparaties, dakisolatie en het aanleggen van een compleet nieuw dak.

Onderhoud van uw dak

Zoals het bekende gezegde luidt, is voorkomen beter dan genezen. Door goed onderhoud gaat uw dak tientallen jaren langer mee. Door het dak te inspecteren en vervolgens te reinigen legt de dakdekker eventuele beschadigingen bloot. Door het dak preventief te verstevigen voorkomen we lekkage.

Nieuwe dakbedekking

Uw woning of bedrijfspand voorzien van een nieuw dak? AJ Dakwerken is bekend met uiteenlopende soorten dakbedekking en verzorgt uw nieuwe dak van a tot z. Of het nu gaat om reguliere dakpannen, shingles of bitumen dakbedekking. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reparaties aan uw dak

Ook wanneer u schade of lekkage ontdekt aan uw dak staan onze dakdekkers in Soesterberg voor u klaar. Tijdens onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de schade. We kunnen ieder type dak repareren en doen dit snel en vakkundig.

Renovatie van uw dak

Wanneer grootschalig onderhoud aan uw dak nodig is, kan AJ Dakwerken uw dakrenovatie van begin tot eind verzorgen. Door innovatieve isolatietechnieken toe te passen en uw dakbedekking volledig te vervangen bespaart u op energiekosten én gaat uw dak weer voor lange tijd mee.

Afgeronde dakprojecten

Onze ervaren dakdekkers hebben al vele prachtige daken mogen opleveren. We lichten er hier een aantal voor u uit. Doe gerust inspiratie op en bekijk foto’s en referenties van eerder afgeronde dakwerkzaamheden.

Nieuw pannendak in gemixte kleur

Op de woningen in deze straat pronken opvallende dakpannen in verschillende kleuren. AJ Dakwerken heeft het dak compleet gerenoveerd met blinkende nieuwe pannen. Voor ieder dak vinden we wel een passende oplossing.

nieuw pannendak in gemixte kleur

Dakpannen in gemixte kleur

Dakrandbeveiliging voor appartementencomplex

Op het platte dak van dit appartementencomplex brachten onze specialisten een dakrandbeveiliging aan voor optimale bescherming. Onze dakdekkers zijn van alle markten thuis. Naast deze veiligheidsmaatregel is ook valbeveiliging en dakontluchting geïnstalleerd.

Dakrandbeveiliging plat dak

Dakrandbeveiliging appartementencomplex

Soorten dakbedekking

We zijn u van dienst met onderhoud en renovatie van alle soorten dakbedekking. Van het traditionele pannendak tot kunststof of bitumen dakbedekking. Ook een compleet nieuw dak van deze materialen behoort tot de mogelijkheden.

Dakpannen

De bekendste vorm van dakbedekking blijft toch wel het pannendak. Dakpannen danken hun populariteit aan het duurzame materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Ze gaan namelijk wel 50 jaar mee. Door uw dak goed te onderhouden kunt u dit zelfs aanzienlijk verlengen. U vindt tegenwoordig een breed scala aan dakpannen, elk met een unieke look. De specialisten van AJ Dakwerken denken graag met u mee bij het kiezen van de juiste dakpannen.

> Lees meer over dakpannen

Dakpannen van AJ Dakwerken

Dakpannen van AJ Dakwerken

Bitumen dak

De perfecte oplossing voor platte daken. Doordat bitumen zich strak aan de ondergrond hecht, is het dak 100% waterdicht en extra duurzaam. Vroeger bestond er alleen zwarte bitumen, maar vandaag de dag ziet men steeds meer witte bitumen. Een voordeel van witte bitumen is dat het warmte weerkaatst.

> Lees meer over bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking voor plat dak

Kunststof dak

Net als een bitumen dak is kunststof dakbedekking zeer geschikt voor een plat dak. De twee lijken dan ook veel op elkaar, alleen wordt een kunststof dak op een andere manier bevestigd. In tegenstelling tot bitumen wordt de kunststof dakbedekking vastgelijmd in plaats van gebrand. Deze methode maakt het kunststof dak een milieubewustere keuze.

> Lees meer over kunststof daken

Kunststof dakbedekking op plat dak

Kunststof dakbedekking op appartementencomplex

Shingles

Shingles lijken op dakpannen, maar zijn gemaakt van bitumen. De buigzaamheid van shingles maakt ze tot een handige oplossing voor daken met een complexe vorm. Bovendien is de montage ervan zeer eenvoudig. Dé uitkomst voor wie de uitstraling van dakpannen wil met de voordelen van bitumen.

> Lees meer over shingles

Shingle dak van bitumen

Dakisolatie

Wie wil besparen op zijn energierekening doet er goed aan zijn dak te isoleren. Met name oudere woningen verspillen veel warmte doordat het dak niet goed geïsoleerd is. De juiste dakisolatie voorkomt dat er op deze manier warmte verloren gaat, zodat u minder hoeft te stoken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

> Lees meer over dakisolatie

Dakisolatie met PIR-platen

Dakisolatie met isolatiefolie

Dakraam en dakkapel

Onze dakdekkers zijn ook zeer bedreven in het plaatsen van een dakraam, dakkapel of lichtkoepel. Met onze jarenlange ervaring in dakwerken voorkomen we dat de uitbouw afdoet aan de isolatie of kwaliteit van uw dak.

> Lees meer over dakramen en dakkapellen

Velux dakraam gemonteerd door AJ Dakwerken

Gratis dakinspectie in Soesterberg

We beginnen natuurlijk niet onbezonnen aan de dakwerkzaamheden. Om precies te achterhalen wat de staat van uw dak is en wat er moet gebeuren, voeren we eerst een dakinspectie uit. Deze inspectie is helemaal gratis. We inventariseren wat er moet gebeuren, welke materialen we hiervoor nodig hebben en hoe we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Zo zorgen we ervoor dat de klus zelf minder lang zal duren. Stel gerust al uw vragen tijdens de dakinspectie. Onze dakdekkers staan u graag te woord.

Gratis dakinspectie

Zo gaan onze dakdekkers in Soesterberg te werk

Iedere klus is natuurlijk verschillend. Om er toch voor te zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent, doorlopen de dakdekkers van AJ Dakwerken standaard de volgende vaste stappen:

We inspecteren uw dak

Om te beginnen komen we bij u langs in Soesterberg. We inspecteren uw dak en inventariseren wat er precies moet gebeuren en wat daarvoor nodig is qua werk en materiaal. Na de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte met een tijdsindicatie van de klus.

U bepaalt wanneer we aan uw dak werken

Samen met u stellen we een planning op voor de werkzaamheden aan uw dak. Hierin zijn we zeer flexibel: onze specialisten werken aan uw dak wanneer u dat uitkomt. Zo zorgen we voor duidelijkheid en minimaliseren we de hinder die u ondervindt door onze werkzaamheden.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Alle materialen waarmee wij werken zijn KOMO-gecertificeerd. Dit keurmerk vindt u alleen op producten van de hoogste kwaliteit. Daarbij ontvangt u standaard 10 jaar lang garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Op sommige van onze materialen krijgt u zelfs 30 jaar lang garantie.

Ons werkgebied

De dakdekkers van AJ Dakwerken zijn actief in heel Soesterberg en omgeving. U kunt ons dus raadplegen voor al uw dakwerkzaamheden in:

  • Leusderheide
  • Soesterberg Kom
  • Soesterberg Noord
  • Soesterberg Oost

Uw dakdekker in Soesterberg en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken bevindt zich in Hilversum. Ons werkgebied strekt zich echter wijds uit over het midden van het land. Ook in Soesterberg komen we graag bij u langs voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een dakinspectie of vraag online een offerte aan. Onze professionele dakdekkers staan voor u klaar.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Hoge Larenseweg 273A
1222 RK Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken