Dakdekker Tiel

Als dakdekker in Tiel plaatsen, renoveren en onderhouden wij iedere week tientallen daken van ieder soort materiaal. Wij werken met hellende en platte daken van onder andere bitumen, leien of reguliere dakpannen. Voordat wij aan het dakwerk beginnen, voeren we eerst een gratis dakinspectie uit op uw woning in Tiel. U geniet bij dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken altijd van verschillende voordelen:

 • Gratis dakinspectie voor een offerte op maat
 • KOMO-gecertificeerde onderdelen voor uw dak
 • Dakmateriaal met 30 jaar garantie
 • Tot 10 jaar garantie op het uitgevoerde dakwerk

U krijgt altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die we voor u uitvoeren. Wij helpen u graag met het inspecteren van uw dak om te kijken welke werkzaamheden moeten gebeuren door onze dakdekker in Tiel. Vraag hiervoor een gratis dakinspectie aan via de onderstaande button:

Gratis dakinspectie

Werkzaamheden dakdekker Tiel

Onze dakdekker in Tiel voert alle denkbare dakwerken voor uw woning uit. Zo helpen wij u graag met dakonderhoud, dakreparatie, nieuwe daken en dakrenovatie.

Dakonderhoud

Wij onderhouden daken door kleine scheurtjes te herstellen en het dak zorgvuldig te reinigen. Goed dakonderhoud voorkomt grotere problemen aan uw dak.

Dakreparatie

Een reparatie is nodig als u bijvoorbeeld lekkage of grotere scheuren in uw dak aantreft. Lekkage dient zo snel mogelijk te worden hersteld om grotere problemen te voorkomen.

Nieuwe daken

Het plaatsen van een nieuw dak wordt meestal pas gedaan als renovatie of reparatie niet meer rendabel is. Het probleem ligt dan vaak bij de dakconstructie.

Dakrenovatie

Bij een dakrenovatie wordt een klein gedeelte van het dak vervangen door onze dakdekkers in Tiel. Verder kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten isoleren voor een jaarlijks lagere energierekening.

Onze woning in Tiel was volledig besmeurd met algen en er waren kleine scheurtjes in de dakpannen. Daarom belden we AJ Dakwerken voor een gratis inspectie. Nadat ze een betaalbare offerte uitbrachten gingen de dakdekkers aan de slag. Binnen een ochtend was het dak volledig algenvrij en waren de gescheurde pannen vervangen. Wij zijn erg tevreden!
Fajah Benson, Tiel

Afgeronde dakwerken in Tiel

Wij vervullen regelmatig uitdagende dakwerken in de omgeving van Tiel. In het onderstaande overzicht ziet u foto’s van afgeronde projecten in Tiel.

Renovatie van leien dak

Wij hebben op een oude woning in Tiel de shingle dakbedekking vervangen voor nieuwe leien van Ecostar. De woning geeft nu weer een strakke uitstraling en de bewoners waren erg tevreden over het resultaat.

Dakvernieuwing voor uitbouw

Bij een bedrijf in Tiel hebben we de uitbouw volledig voorzien van nieuwe dakbedekking van bitumen. Het dak is bovendien volledig geïsoleerd voor een jaarlijks lagere stroomrekening.

Alle soorten dakbedekking beschikbaar

Ons dakdekkersbedrijf heeft jarenlange ervaring met het plaatsen, renoveren en repareren van alle soorten dakbedekking. Na een gratis dakinspectie brengen wij een scherpe offerte uit om bijvoorbeeld uw woning, garage of pergola te voorzien van de gewenste dakbedekking.

Dakpannen

De meest voorkomende dakbedekking is nog steeds de reguliere dakpan. De Tuille du Nord dakpan heeft een zeer lange levensduur van maar liefst 50 jaar. Wij gebruiken alleen gecertificeerde dakpannen van merken als Monier en Koramic en u ontvangt tot 30 jaar garantie op gebruikte pannen.

Meer over dakpannen

Bitumen daken

De bitumen daken worden voornamelijk gebruikt bij platte daken zoals garages en carports. Bitumen kenmerkt zich doordat het materiaal zeer dun en flexibel is, maar toch een volledige waterdichte functie biedt. Het bitumen moet op de dakconstructie gebrand worden, waardoor het altijd vast blijft zitten tijdens een storm. Bitumen hebben een witte of zwarte kleur. De witte bitumen hebben een zonwerende functie. Hierdoor wordt deze kleur voornamelijk gebruikt als de te bedekken ruimte koel moet blijven.

Meer over bitumen daken

EPDM daken

De EPDM daken lijken qua uiterlijk op daken van bitumen. Het kunststof materiaal wordt echter niet gebrand, waardoor deze soort minder schadelijk is voor het milieu. Bovendien kan een EPDM dak in één stuk op uw platte dak worden geplaatst. Er ontstaan hierdoor geen naden en gaten tussen verschillende stroken.

Meer over EPDM daken

Shingle daken

Shingle daken worden vaak gebruikt bij hellende daken die lastige vormen hebben zoals een nok, een ronding of een hoek. Het materiaal bestaat uit rubber en kan dus meegebogen worden. De shingle daken zijn steeds populairder door de unieke uitstraling van mat rubber. Er geldt voor shingle daken een voorwaarde dat de dakconstructie een minimale helling van 25 graden heeft.

Meer over shingle daken

Dakisolatie

Wij voorzien uw dak ook graag van duurzaam isolatiemateriaal. Hierdoor bespaart u ieder jaar tientallen euro’s op uw energierekening. Het dak wordt geïsoleerd met gerenommeerd materiaal zoals PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie of SF19BB dampopen folie.

Meer over dakisolatie

Gratis dakinspectie en aansluitende offerte

Wij voeren graag een gratis dakinspectie uit om u van een advies op maat te voorzien. De dakdekkers in Tiel komen gratis bij u langs om uw dak te inspecteren op scheuren, vuil en andere mankementen. Vervolgens brengen wij direct een vrijblijvende offerte voor u uit. U komt dus nooit voor financiële verassingen te staan bij alle dakwerk aan uw woning of bedrijf in Tiel.

Array

Werkwijze dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken

Alle werkzaamheden die onze dakdekkers in Tiel uitvoeren, verlopen volgens een vast schema. Ook krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt voor alle benodigde begeleiding en informatie.

Stap 1: Gratis dakinspectie

Allereerst wordt er een gratis dakinspectie uitgevoerd om een offerte op maat te kunnen maken. Wij geven u volledig inzicht in de verwachte kosten om uw dak weer tot nieuwstaat te herstellen.

Stap 2: Een planning maken

Na uw akkoord voor de vrijblijvende offerte maken we samen met u een planning voor de werkzaamheden. Hierdoor bepaalt u zelf wanneer het uitvoeren van het dakwerk uitkomt en heeft u geen last van de werkzaamheden.

Stap 3: Start werkzaamheden met gecertificeerde producten

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerd dakmateriaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het materiaal jarenlang meegaat. Daarom geven wij u tot 30 jaar garantie op het materiaal en tot 10 jaar garantie op alle afgeronde werkzaamheden.

Werkgebied

Wij voeren regelmatig dakwerkzaamheden uit in de omgeving van Tiel. De deskundige dakdekkers het in de onderstaande wijken al eerder werkzaamheden aan daken uitgevoerd:

 • Tiel Centrum
 • Tiel-Oost
 • Tiel-West
 • Tiel-Noord
 • Passewaaij
 • Zennewijnen
 • Wadenoijen
 • Kapel-Avezaath
 • Kellen
 • Medel

Dakdekker in de buurt van Tiel

Dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum, maar wij voeren regelmatig werkzaamheden uit in Tiel. Wij hebben namelijk een werkgebied van ruim 40 kilometer rondom ons hoofdkwartier. Wij helpen u graag verder met een gratis dakinspectie. Heeft u andere vragen? Wij staan altijd voor u klaar via info@ajdakwerken.nl of 035 772 0410. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken