Dakdekker Utrecht

Heeft uw dak onderhoud nodig of is uw woning toe aan een compleet nieuw dak? Laat de werkzaamheden dan uitvoeren door een ervaren dakdekker in de regio Utrecht.

AJ Dakwerken biedt een compleet pakket aan dakwerken: dakonderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dakreparatie. Wij verzorgen de klus van A tot Z. U heeft dus niet te maken met verschillende aannemers die aan uw dak werken, maar u heeft één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Wij verzorgen de gehele klus, van de gratis dakinspectie tot het schoonvegen na oplevering. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Op veel materialen zit zelfs 30 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekkers in Utrecht.

Vrijblijvende offerte

Weet u nog niet precies wat er aan uw dak moet gebeuren? Wij denken graag met u mee met onze gratis dakinspectie.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is gericht op de reiniging, inspectie en het preventief herstel van uw dak. Uw dak in Utrecht gaat door het juiste onderhoud jaren langer mee.

Dakreparatie

Schade of lekkage aan uw dak? Onze ervaren dakdekkers in Utrecht hebben uw dak binnen no-time gerepareerd. Dakreparatie is mogelijk bij elk type dak.

Nieuwe daken

Compleet nieuwe daken van dakpannen, bitumen, shingles of kunststof. Onze dakdekkers adviseren u graag over de verschillende voor- en nadelen.

Dakrenovatie

Dakrenovatie is voor het grootschalige onderhoud van verouderde daken. We vervangen de dakbedekking en passen moderne isolatietechnieken toe.

A.J. Dakwerken heeft in week 7 van dit jaar bij mijn nieuwe woning het pannendak vervangen (compleet met nieuw aan te leggen folie) en daarbij de bijbehorende schoorstenen compleet gerenoveerd. Dit alles tot volle tevredenheid van mij en mijn buren!G. Harmsen, Utrecht

Eerdere projecten in Utrecht

Onze dakdekkers hebben al vele projecten in Utrecht afgerond. Voor een volledig overzicht kunt u ons portfolio raadplegen.

Dakisolatie en dakpannen vervangen in de binnenstad van Utrecht

Bij een historisch pand aan de 1e Daalsedijk in Utrecht hebben we de dakpannen vervangen. Tevens is het dak voorzien van hoogwaardige X-Laine dakisolatie.

dakpannen vervangen project Utrecht
projecten dakpannen vervangen Utrecht

Dakontluchting voor badkamerventilatie

Bij een woonhuis in Utrecht is het dak voorzien van dakontluchting. Door deze aanpassing is het mogelijk om een betere badkamerventilatie in de woning aan te sluiten.

dakontluchting project Utrecht
dakontluchting woonhuis Utrecht

De specialisatie van de dakdekker Utrecht

AJ Dakwerken Utrecht kan alle werkzaamheden voor uw dak verzorgen. Wij plaatsen compleet nieuwe dakbedekking en voeren onderhoud uit aan bestaande daken. We werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde vakkundig verzorgen of repareren.

Pannendak

Het pannendak is het meest gebruikte type dakbedekking voor woningen. Deze populariteit komt deels door de duurzaamheid van dakpannen. Goed gelegde dakpannen kunnen minstens 50 jaar meegaan. AJ Dakwerken helpt u de juiste dakpannen te kiezen in de stijl van uw woning. Wij werken met hoge kwaliteit dakpannen van onder andere Monier en Koramic.

pannendak AJ Dakwerken
kazerne pannendak project

Bitumen daken

De meeste platte daken in Nederland worden voorzien van bitumen dakbedekking. Een bitumen dak wordt met een brander bevestigd aan het dak. De eigenschappen van bitumen en deze manier van bevestigen zorgen ervoor dat een bitumen dak zeer waterdicht is en uitstekend hecht.

Bitumen daken zijn leverbaar in wit en zwart. De zwarte bitumen daken komen het meeste voor, maar witte bitumen worden steeds meer toegepast indien het dak koel moet blijven.

bitumen dak AJ Dakwerken

Kunststof daken

Kunststof dakbedekking lijkt op bitumen dakbedekking. Ook dakbedekking wordt vaak toegepast bij platte daken. Kunststof dakbedekking hoeft echter niet gebrand te worden, maar wordt vastgelijmd aan de ondergrond. Hierdoor zijn deze daken minder belastend voor het milieu. Kunststof daken kunnen ook uit één stuk opgebouwd worden. U krijgt dan een naadloos dak. Dit type kunststof dak heet een membraan.

kunststof dakbedekking

Shingle daken

Een shingle dak wordt opgebouwd uit een soort dakpannen gemaakt van bitumen. Deze vorm van dakbedekking wordt veel toegepast op bouwwerken met moeilijke details, zoals dakkapellen, kilkepers en rondingen. Shingles zijn namelijk zeer buigzaam en kunnen hierdoor eenvoudig gemonteerd worden.

shingle dak dakbedekking

Dakisolatie

Het laten isoleren van uw dak kan leiden tot een flinke energiebesparing. U bespaart hierdoor aanzienlijk op stookkosten. De dakisolatie werkt daarnaast geluiddempend. Zo heeft u minder last van geluiden van buiten. Wij werken met verschillende typen dakisolatie: PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie en SF19BB dampopen folie. Welk type dakisolatie wij toepassen hangt af van de staat van het dak, het gebruik van het pand en van uw persoonlijke voorkeur.

Dakramen en dakkapel

AJ Dakwerken kan een Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel monteren in uw zolderdak of in uw uit- of aanbouw. Door de juiste installatie levert u niet in op isolatie of op de kwaliteit van het dak.

Gratis dakinspectie in Utrecht

Weet u niet zeker of er wel dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Een van onze vakkundige dakdekkers komt bij u langs in Utrecht om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

De werkwijze van onze dakdekkers in Utrecht

Iedere klus is anders, wij kunnen u dan ook op de website niet vertellen hoe de werkzaamheden bij uw dak zullen verlopen. Wel zorgen we ervoor dat de belangrijke elementen van onze werkwijze terugkomen in elke klus. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en weet u op voorhand waar u ongeveer aan toe bent.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

De dakdekker van AJ Dakwerken komt bij u langs in Utrecht. Hij maakt dan ter plaatse een inschatting van het werk dat nodig is. Na afloop van deze gratis dakinspectie ontvangt u de bijgewerkte offerte en de doorlooptijd van de klus.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, stellen wij in overleg met u een planning op. In deze planning zorgen we dat wij alleen aan het dak werken, wanneer het u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten. Alle materialen zijn KOMO-gecertificeerd. Wij geven dan ook met een gerust hart 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en op bepaalde materialen zelfs 30 jaar garantie.

Werkgebied in Utrecht

Onze dakdekkers zijn werkzaam in heel Utrecht. U kunt ons dus bellen voor werkzaamheden in de wijken:

  • West
  • Noordwest
  • Overvecht
  • Noordoost
  • Oost
  • Binnenstad
  • Zuid
  • Zuidwest
  • Leidsche Rijn
  • Vleuten-De Meern

Dakdekker in Utrecht en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum. Vanuit dit kantoor zijn wij werkzaam in een grote regio in het midden van het land. Ook in Utrecht en omgeving zijn onze dakdekkers te vinden. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Utrecht of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze dakdekkers. U kunt via onze website ook rechtstreeks een offerte aanvragen.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken