Dakdekker Veenendaal

Als dakdekker in Veenendaal onderhouden, renoveren en plaatsen wij dagelijks daken van alle soorten materialen. De dakdekker werkt met zowel platte als hellende daken. Wij sturen graag een van onze dakdekkers langs voor een gratis inspectie van uw dak in Veenendaal. U profiteert bij dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken van:

  • 30 jaar garantie op gebruikt materiaal
  • Kwaliteitsonderdelen met KOMO-certificering
  • Vrijblijvende offerte o.b.v. gratis dakinspectie
  • Tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden

U wordt bij ons van A tot Z door één vaste contactpersoon op de hoogte gehouden van het gehele proces. Wilt u weten welke herstel- of onderhoudswerkzaamheden uw dak nodig heeft? Neem dan contact op met AJ Dakwerken voor een gratis dakinspectie.

Werkzaamheden dakdekker Veenendaal

U krijgt van ons een vaste contactpersoon voor het gehele proces. Wij voeren alle soorten werkzaamheden uit om uw dak weer in nieuwstaat te brengen.

Dakonderhoud

Met dakonderhoud wordt het herstel van kleine scheurtjes en de reiniging van uw dak bedoeld. Hierdoor blijft het dak netjes en voorkomt u hoge kosten in één keer.

Dakreparatie

Een dakreparatie is noodzakelijk als uw dak grotere scheuren of lekkage heeft. Onze dakdekkers in Veenendaal lossen de lekkages op, zodat verdere schade wordt voorkomen.

Nieuwe daken

Wij plaatsen een nieuw dak als het repareren of renoveren niet meer rendabel is. Uw dak wordt volledig voorzien van nieuw dakmateriaal zoals dakpannen, EPDM of shingles.

Dakrenovatie

Een dakrenovatie biedt uitkomst als er slechts een klein gedeelte van uw dak niet meer te repareren is. Verder kunnen wij uw dak voorzien van isolatie voor een energiezuinige woning.

“De dakdekkers hebben zeer vlug gehandeld. Ons dak in Veenendaal Noordwest was toe aan een renovatie en daarom hadden we een gratis dakinspectie aangevraagd. Ze konden de volgende dag nog langskomen om het dak te inspecteren. Conclusie: de shingles waren verouderd en toe aan renovatie. Binnen een dag was de gehele zuidkant van ons dak voorzien van nieuwe shingles.”
– Ben Oostdijk, Veenendaal

Afgeronde projecten in Veenendaal

Wij komen regelmatig in Veenendaal om dakwerk uit te voeren. We maken foto’s van deze projecten om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Volledige dakrenovatie in de wijk Hondzenelleboog

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug hebben wij een dak compleet gerenoveerd. Zo hebben we een dakkapel en een Velux dakraam geplaatst. Verder hebben we de goten vernieuwd en is de schoorsteen voorzien van zink. Ook hebben we de gehele dakconstructie voorzien van nieuwe keramische dakpannen.

Dakwerk uitgevoerd door AJ Dakwerken in Veenendaal
Dakwerk uitgevoerd door AJ Dakwerken in Veenendaal

Leien geplaatst op pergola in Veenendaal-Zuid

Op het terrein van een landgoed in Veenendaal-Zuid hebben we een pergola voorzien van nieuwe EPDM-leien. Het dak van de pergola beschikte eerder over dakpannen, maar de bewoner vond de leien beter bij de uitstraling van het land passen.

Dakwerk uitgevoerd door AJ Dakwerken in Veenendaal
Dakwerk uitgevoerd door AJ Dakwerken in Veenendaal

Iedere soort dakbedekking

AJ Dakwerken heeft ruime ervaring met het plaatsen, renoveren en onderhouden van alle soorten dakbedekking. De deskundige dakdekkers voorzien uw woning, garage of pergola tegen scherpe prijzen van de juiste dakbedekking.

Dakpannen

Dakpannen worden in Nederland het vaakst gebruikt als dakbedekking. De reguliere Tuille du Nord dakpan gaat tot wel 50 jaar mee, waardoor deze zeer duurzaam is. Ons dakdekkersbedrijf maakt uitsluitend gebruik van gerenommeerd dakmateriaal zoals Monier en Koramic. Op alle materialen krijgt u bovendien 30 jaar garantie.

Meer over dakpannen

Bitumen daken

Dakbedekking van bitumen is van nature zeer flexibel en dun. Hierdoor is het waterdichte materiaal zeer geschikt voor het gebruik op een garage of carport. Een bitumen dak wordt op de dakconstructie gebrand, waardoor deze stevig vast zit. Bitumen is verkrijgbaar in het wit en in het zwart. U kiest voor de witte variant als het te bedekken object koel moet blijven. Wit bitumen heeft namelijk een zonwerende functie.

Meer over bitumen daken

EPDM daken

Een kunststof dak wordt ook wel EPDM genoemd. Dit materiaal lijkt op bitumen, maar verschilt doordat deze niet op de dakconstructie wordt gebrand. Hierdoor is dit materiaal minder belastend voor het milieu. Verder kan het membraan in één stuk worden geplaatst. U heeft dan nooit meer last van naden.

Meer over EPDM daken

Shingle daken

Shingles lijken op platte dakpannen, maar zijn gemaakt van rubber. Daarom gebruiken wij shingles vaak voor dakconstructies met veel lastige vormen zoals nokken, rondingen en hoeken. Een dak met shingles wint de laatste jaren aan populariteit door het gemak en de alternatieve uitstraling. Shingles hebben als voorwaarde dat u een hellend dak vanaf 25 graden heeft.

Meer over shingle daken

Dakisolatie

Laat uw dak isoleren en profiteer jaarlijks van een lagere energierekening. Wij isoleren uw dak met isolatiemiddelen zoals PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie of SF19BB dampopen folie. U betaalt hierdoor ieder jaar tientallen euro’s minder aan stookkosten.

Meer over dakisolatie

Vrijblijvende offerte op basis van een gratis dakinspectie

Wij voeren een gratis dakinspectie uit om een vrijblijvende offerte op maat voor u op te stellen. Een van onze dakdekkers in Veenendaal komt bij u langs om uw dak te analyseren. Op basis van de dakinspectie brengen wij direct een offerte op maat uit. U weet dus altijd van tevoren wat u kwijt bent voor uw dakonderhoud, dakrenovatie of nieuwe dak.

Werkwijze van AJ Dakwerken

Wij werken altijd volgens een vast schema om het proces voor u makkelijker te maken. Bovendien krijgt u van ons één aanspreekpunt dat u van A tot Z begeleidt.

Stap 1: Gratis dakinspectie

Wij geven u graag gedetailleerd inzicht in wat er nodig is om uw dak weer in nieuwstaat te herstellen. Daarom voeren wij altijd een kosteloze dakinspectie uit. Op basis van de dakinspectie brengen wij direct een vrijblijvende offerte uit. U krijgt dus van tevoren inzicht in de kosten die de werkzaamheden met zich meebrengen.

Stap 2: In samenspraak met u een planning maken

Als u akkoord gaat met de opgestelde offerte, dan maken wij met u een afspraak om een planning te maken. Wij starten pas met de dakwerkzaamheden als dit u uitkomt. Op deze manier ervaart u vrijwel geen hinder van de werkzaamheden.

Stap 3: Start werkzaamheden met gecertificeerde producten

Alle dakwerkzaamheden worden uitgevoerd met gecertificeerde producten en onderdelen. Hierdoor geven wij met alle zekerheid tot 30 jaar garantie op het gebruikte dakmateriaal en tot 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken voert werkzaamheden uit in heel Veenendaal. Onze deskundige dakdekkers hebben in het verleden al projecten afgerond in de onderstaande wijken:

  • Veenendaal Centrum
  • Veenendaal Noordoost
  • Veenendaal Zuidoost
  • Veenendaal Zuidwest
  • Veenendaal Noordwest
  • Veenendaal West

Dakdekker voor de gehele omgeving van Veenendaal

U vindt ons hoofdkantoor in Hilversum. Wij voeren echter regelmatig werkzaamheden uit in Veenendaal. Dakdekkersbedrijf AJ Dakwerken heeft namelijk een werkgebied van ongeveer 40 kilometer rond het hoofdkantoor. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op via info@ajdakwerken.nl of 035 772 0410. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken