Dakdekker Vleuten

Wanneer uw dak wel een opknapbeurt kan gebruiken of helemaal aan vervanging toe is, wilt u kunnen rekenen op een betrouwbare dakdekker in Vleuten. AJ Dakwerken is er met alle mogelijke dakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Of het nu om onderhoud, renovatie, reparatie of compleet nieuwe dakbedekking gaat: onze betrouwbare dakdekkers staan voor u klaar. We ontzorgen u volledig en regelen alles. Van de opstart tot en met de afronding. U profiteert bij ons standaard van de volgende voordelen:

  • Gratis dakinspectie
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • 30 jaar garantie op vele materialen

Werkzaamheden dakdekker Vleuten

We zijn er voor u met alle mogelijke dakwerkzaamheden. Wanneer u last heeft van lekkage, maar ook voor preventief onderhoud of als uw hele dak aan vervanging toe is.

Dakonderhoud

Goed onderhoud laat uw dak aanzienlijk langer meegaan. Voorkomen is beter dan genezen. Met zorgvuldige reiniging, inspectie en versteviging waar nodig lossen we mogelijke problemen met uw dak tijdig op.

Nieuw dak

Ook voor een nieuw dak klopt u aan bij AJ Dakwerken. We installeren daken van diverse soorten materialen en adviseren u graag over het geschikte daktype voor uw woning of bedrijfspand.

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd of lekt het? Laat dan snel een dakdekker komen om uw dak in Vleuten te repareren. Wacht hier niet te lang mee! We repareren ieder type dak snel en vakkundig.

Dakrenovatie

Wanneer er grootschalig onderhoud nodig is aan uw dak, voeren onze dakexperts een volledige renovatie uit. Met innovatieve isolatietechnieken zorgen we voor duurzame dakoplossingen.

Eerdere projecten van onze dakdekkers

Met jarenlange ervaring bij ons gevestigde dakdekkersbedrijf hebben onze professionele dakdekkers al vele prachtige projecten mogen opleveren. Bekijk gerust ons portfolio om inspiratie op te doen.

Nieuw pannendak op woonhuis

Bij deze woning was het dak aan renovatie toe. We vernieuwden het gehele pannendak, waardoor het er weer jarenlang tegenaan kan.

 

Dakontluchting op het platte dak van een appartementencomplex

Op het platte dak van dit grote appartementencomplex hebben we een dakontluchting aangebracht. Voor optimale veiligheid brachten onze ervaren dakdekkers hier ook valbeveiliging en dakrandbeveiliging aan.

 

Specialisaties dakdekker Vleuten

Onze dakdekkers in Vleuten zijn er voor u met werkzaamheden voor vrijwel ieder daktype. Of u nu kiest voor traditionele dakpannen, shingles of een plat dak van bitumen of kunststof: onze experts zorgen voor het onderhoud, de reparaties of renovatie en het plaatsen van een nieuw dak.

Dakpannen

Nog steeds de meest gekozen vorm van dakbedekking: de goede oude dakpan. Het pannendak dankt zijn populariteit aan de tijdloze uitstraling en degelijke kwaliteit. Dakpannen van goede kwaliteit gaan wel meer dan 50 jaar lang mee. Een duurzame keuze dus.

Lees meer over dakpannen >

Bitumen dak

Bitumen wordt veelvuldig toegepast op platte daken. Deze waterdichte vorm van dakbedekking komt u voornamelijk in het zwart tegen, maar is ook steeds vaker in het wit te zien. Een wit dak houdt gebouwen lekker koel.

Meer lezen over bitumen daken >

Kunststof dak

Net als bitumen wordt kunststof vaak op platte daken gelegd. Kunststof dakbedekking is minder slecht voor het milieu, omdat het materiaal vastgelijmd wordt in plaats van gebrand op de ondergrond.

Meer lezen over kunststof dakbedekking >

Shingle dak

Shingles zijn een soort dakpannen, gemaakt van bitumen. Hun buigzaamheid maakt ze uitermate geschikt voor daken met complexe vormen. Met een shingle dak geniet u van de voordelen van bitumen met de prachtige look van dakpannen.

Meer lezen over shingles >

Dakisolatie

Door uw dak goed te isoleren, bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Een bijkomstigheid is de geluiddempende werking van dakisolatie. We hebben verschillende typen isolatie beschikbaar en isoleren uw dak in Vleuten op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Meer lezen over dakisolatie >

Dakraam of dakkapel

Ook voor het installeren van een Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel schakelt u onze dakdekkers in. We monteren het systeem vakkundig in uw zolderdak of in een uit- of aanbouw. Bij het installeren letten we goed op het behoud van isolatie en kwaliteit.

Meer lezen over dakramen en dakkapellen >

Gratis dakinspectie in Vleuten

Voordat we beginnen met het werk aan uw dak, komen we graag langs bij u op locatie om het dak te inspecteren. Op basis van deze gratis dakinspectie stellen we ter plekke een offerte op. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Na één afspraak weet u precies waar u aan toe bent!

De werkwijze van onze dakdekkers in Vleuten

Hoewel iedere klus weer anders is, werken onze professionele dakdekkers altijd volgens drie vaste standaarden. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Uitvoerige dakinspectie

Voordat we aan de slag gaan, voeren we geheel kosteloos een uitvoerige dakinspectie uit. We controleren uw dak en maken een inschatting van de nodige werkzaamheden. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Planning van onze dakwerkzaamheden

Nadat u akkoord gaat met de offerte, maken we een duidelijke planning van onze werkzaamheden. We passen ons graag aan naar uw wensen en werken aan uw dak wanneer u dat uitkomt.

Gecertificeerde producten

Bij alle klussen die we uitvoeren garanderen we u kwaliteit van de bovenste plank. We werken dan ook alleen met gecertificeerde producten. Met 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en wel 30 jaar garantie op veel van de materialen, bieden we u extra zekerheid.

Ons werkgebied in Vleuten

Het werkgebied van onze ervaren dakdekkers strekt zich uit over heel Vleuten, De Meern en omgeving. U belt ons voor alle dakwerkzaamheden in onder andere de volgende buurten en wijken:

  • Haarrijn
  • Vleuterweide (Noord, Oost, Zuid, West en Centrum)
  • Máximapark
  • Veldhuizen
  • De Meern
  • Bedrijvengebied Oudenrijn

Dakdekker in Vleuten en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken vindt u in Hilversum, maar van hieruit werken onze dakdekkers in een groot gebied midden in Nederland. Ook Vleuten en omliggende plaatsen behoren tot ons werkgebied. Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie bij u op locatie in Vleuten? Neem gerust contact op met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag!

AJ Dakwerken BV

Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken