Dakdekker Zeist

Is uw dak toe aan onderhoud of moet er op uw pand een compleet nieuw dak geplaatst worden? Kies dan voor een vakkundige dakdekker in Zeist.

AJ Dakwerken verzorgt een compleet pakket aan dakonderhoud, renovatie, reparatie en nieuwe dakbedekking. Wij hebben ervaring met elk type dakbedekking en kunnen u dan ook voorzien van een compleet advies voor uw dak.

De service van onze dakdekkers in Zeist beginnen met een gratis dakinspectie en we zijn pas klaar wanneer de klus naar volle tevredenheid en volledig schoongeveegd opgeleverd is. Op alle werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Bepaalde materialen hebben zelfs 30 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekkers in Zeist.

Vrijblijvende offerte

Weet u niet zeker welk onderhoud benodigd is om uw dak weer in uitstekende staat te krijgen? Vraag dan de gratis dakinspectie aan. Onze dakdekkers in Zeist voorzien u dan van vrijblijvend advies.

Dakonderhoud

Tijdig dakonderhoud zorgt ervoor dat uw dak tientallen jaren langer meegaat. De dakdekker verzorgt de reiniging, inspectie en het preventief herstel van uw dak. Met regelmatig dakonderhoud voorkomt u lekkage en andere problemen.

Dakreparatie

Lekkage of andere schade aan uw dak? Schakel dan snel een ervaren dakdekker in Zeist in.
Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de schade. Uw dak is binnen no-time gerepareerd. Dakreparatie is mogelijk voor elk type dak.

Nieuwe daken

De dakdekkers van AJ Dakwerken in Zeist plaatsen nieuwe daken voor woningen en bedrijfspanden. Wij hebben ervaring met elk type dakbedekking. Weet u niet zeker wat de perfecte dakbedekking voor uw pand is? Wij vertellen u graag alles over dakpannen, bitumen, shingles of kunststof daken.

Dakrenovatie

Dakrenovatie omvat het grootschalige onderhoud aan uw dak. De dakbedekking wordt volledig vervangen en we passen moderne isolatietechnieken toe. Door dakrenovatie wordt uw woning energiezuiniger en kan uw dak weer jaren langer mee.

Onderhoud aan het dak was hard nodig bij mijn woning aan Wateringweg. Ik heb er alleen geen verstand van. Geen idee dus wat er allemaal bij komt kijken! De dakdekker van aj dakwerken heeft mij goed voorgelicht en alles besproken in het eerste gesprek. Helemaal tevreden! Bedankt mannen.
Joram Dijksma, Zeist

Eerdere projecten in Zeist

Onze dakdekkers in Zeist hebben al verschillende projecten mogen afronden. Hieronder lichten we een aantal mooie projecten uit. Voor meer projecten kunt u ons portfolio raadplegen.

Donkere dakpannen op een villa

Op een woning lagen nog oude betonnen dakpannen. Het was de wens van de klant om de uitstraling van de woning te verbeteren door luxere dakpannen. We zijn toen uitgekomen bij de donkere OVH (Opnieuw Verbeterde Hollandse) dakpannen. Naast de luxe uitstraling heeft deze dakpan als voordeel dat er geen algen aan blijven zitten, waardoor er minder onderhoud nodig is.

project Zeist donkere dakpannen

Bitumen dak voor een Porsche garage

Bij deze dakrenovatie is het dak van een Porsche garage opnieuw bedekt met bitumen. De bitumen konden aangebracht worden over de oude laag. Het dak is na renovatie weer als nieuw en kan nog jaren mee.

aj dakwerken project dakrenovatie Zeist
dakdekkers project zeist

De specialisatie van de dakdekker in Zeist

De dakdekkers van AJ Dakwerken kunnen u van dienst zijn bij onderhoud en renovatie van shingles, bitumen, kunststof en pannendaken. Wij kunnen ook een compleet nieuw dak plaatsen met deze materialen.

Pannendak

Het pannendak is nog steeds een van de meest populaire typen dakbedekking. De dakpan heeft zijn populariteit vooral te danken aan de duurzaamheid van het materiaal. Een pannendak gaat ruim 50 jaar mee. Met het juiste onderhoud kan de dakbedekking zelfs veel langer meegaan. Tegenwoordig zijn er veel verschillende dakpannen beschikbaar, elk met een unieke uitstraling. Onze dakdekkers helpen u graag bij de keuze voor de perfecte dakpan.

pannendak AJ Dakwerken project
kazerne pannendak project

Bitumen daken

Bitumen worden vaak gebruikt als dakbedekking voor platte daken. Het materiaal hecht zeer strak aan de ondergrond. Dit maakt het dak zeer duurzaam en volledig waterdicht. Voorheen werden er alleen zwarte bitumen gebruikt, tegenwoordig is het witte bitumen dak in opkomst. De witte bitumen zorgen ervoor dat het dak koel blijft.

bitumen dak project AJ Dakwerken

Kunststof daken

Een kunststof dak lijkt in veel opzichten op een bitumen dak. Ook qua functionaliteit zijn de twee daken vergelijkbaar. Het grote verschil zit hem in de bevestiging. Een kunststof dak wordt vastgelijmd aan de ondergrond, een bitumen dak wordt gebrand. Lijmen is minder belastend voor het milieu. Dit maakt het kunststof dak milieuvriendelijker dan een bitumen dak.

kunststof dakbedekking

Shingle daken

Een shingle is een soort dakpan gemaakt van bitumen. De buigzaamheid van bitumen zorgt ervoor dat shingles eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Hierdoor is dit type dakbedekking populair voor bouwwerken met moeilijke details.

shingle dak

Dakisolatie

Door dakisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening. Vooral bij oude woningen gaat er namelijk veel warmte verloren door het dak. De warmte stijgt dan op en ontsnapt door het slecht geïsoleerde dak. U voorkomt dat er veel warmte verloren gaat door de juiste dakisolatie. Hierdoor hoeft u minder te stoken en bespaart u dus energie. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. AJ Dakwerken helpt u graag met de juiste isolatie voor uw dak.

Dakramen en dakkapel

Wilt u een dakraam, dakkapel of lichtkoepel plaatsen op uw dak? Laat deze werkzaamheden dan uitvoeren door een ervaren dakdekker. Door de juiste installatie voorkomt u dat de uitbouw de kwaliteit of de isolatie van het dak vermindert.

Gratis dakinspectie in Zeist

Voordat we beginnen met de werkzaamheden aan uw dak komen we uw dak inspecteren. U betaalt helemaal niets voor deze dakinspectie. Tijdens de dakinspectie bekijken we wat er moet gebeuren, welke materialen er nodig zijn en welke knelpunten er mogelijk zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden. Hierdoor gaan we goed voorbereid aan de slag en is de doorlooptijd van de klus minder. Tijdens de dakinspectie kunt u ook direct al uw vragen kwijt aan de dakdekker.

Array

De werkwijze van onze dakdekkers in Zeist

Geen enkele klus van onze dakdekkers is hetzelfde. Toch heeft elke klus van AJ dakwerken een aantal vaste onderdelen. U weet dan op voorhand ongeveer waar u aan toe bent.

Wij komen eerst uw dak inspecteren

Wij komen bij u langs in Zeist. Tijdens deze eerste inspectie maken we een volledige inventarisatie van het benodigde werk en materialen. Na afloop ontvangt u een offerte op maat en informatie over de doorlooptijd van de klus.

Wij werken aan uw dak wanneer het u uitkomt

Wij maken in overleg met u een planning voor de werkzaamheden. We werken alleen aan het dak wanneer dat u uitkomt.

Wij werken alleen met gecertificeerde producten

Al onze materialen zijn KOMO-gecertificeerd en dus van hoge kwaliteit. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Op bepaalde producten zit zelfs 30 jaar garantie.

Werkgebied

Onze dakdekkers zijn werkzaam in heel Zeist. U kunt dus bij AJ Dakwerken terecht voor een dakdekker in de wijken:

  • Centrumschil-Noord
  • Lyceumkwartier
  • Vollenhove
  • Hoge Dennen
  • Carre
  • Centrumschil-Zuid
  • Patijnpark
  • Dijnselburg en Verzetswijk
  • Nijenheim
  • Blikkenburg en omgeving

En alle overige wijken van Zeist.

Dakdekker in Zeist en omgeving

Het hoofdkantoor van AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum. Vanuit ons kantoor zijn wij werkzaam in een groot gebied in het midden van het land. Ook in Zeist kunt u een beroep op onze dakdekkers doen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis dakinspectie bij u thuis of op de zaak in Zeist. U kunt via onze website ook rechtstreeks een offerte aanvragen.

AJ Dakwerken BVHoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken