Dakdekker Zevenhuizen

AJ Dakwerken biedt het totale pakket voor uw dak. Van een compleet nieuw dak voor uw bedrijfspand of woning tot reparatie en onderhoud: onze vakkundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden voor uw dak.

  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Gratis dakinspectie
  • Persoonlijk advies
  • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • 30 jaar garantie op veel van onze materialen

Onze dakdekkers ontlasten u op elk gebied en zijn u van dienst bij vrijwel elk type dak. Of het nu gaat om een bitumen dakbedekking, kunststof dak of dakpannen: we zorgen dat alles van het begin tot het einde goed geregeld is. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, is de klus voor ons klaar.

Vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag. U kunt een gratis dakinspectie aanvragen als u liever eerst persoonlijk advies wilt van onze vakkundige dakdekkers.

Compleet nieuwe dakbedekking

Wanneer het niet mogelijk is om uw dak te repareren, vervangen wij uw dak volledig. Weet u niet zeker welk materiaal u nodig heeft? Onze dakdekkers vertellen u alles over bitumen, shingles, kunststof daken of dakpannen.

Onderhoud van uw dak

Uw dak gaat langer mee met periodiek dakonderhoud. Door het dak te reinigen, te inspecteren en preventief herstel uit te voeren identificeren we mogelijke problemen en lossen we deze tijdig op.

Reparatie van uw dak

Is er toch onverhoopt schade? Wacht dan niet te lang met reparatie. Door tijdig een van onze vakkundige dakdekkers in te schakelen is uw dak snel weer gerepareerd. We zijn gespecialiseerd in elk type dak.

Renovatie van uw dak

U kiest voor dakrenovatie wanneer er grootschalig onderhoud nodig is. Onze dakdekkers vervangen de gehele dakbedekking en passen meteen innovatieve isolatietechnieken toe. Uw nieuwe duurzame dak kan hierdoor weer tientallen jaren mee.

Eerdere projecten van AJ Dakwerken

AJ Dakwerken heeft al veel verschillende projecten succesvol afgerond. Hieronder belichten we twee van deze projecten. Wilt u een volledig overzicht van referenties en foto’s? Bekijk dan onze portfolio.

Nieuw pannendak in Soest

Bij een woonhuis in Soest hebben we het gehele pannendak gerenoveerd. Voor dit karakteristieke pand hebben de bewoners gekozen voor lichtbruine verglaasde Tuiles du Nord: een kleine vlakke dakpan met ronde wel. We hebben de twee pironnen op het dak opnieuw ingewerkt. De Tuile du Nord staat bekend als een nostalgische dakpan, waardoor hij vaak wordt gekozen voor karakteristieke panden en historische gebouwen.

Nieuw pannendak in Soest
Nieuw pannendak in Soest

Dakisolatie met X-Laine folie

Door uw dak te isoleren bespaart u op uw energiekosten. Bij een woonhuis in Bussum hebben we het pannendak geïsoleerd met het X-Laine 18V isolatiefolie. Dit 18-laagse isolatiefolie is opgebouwd uit verschillende materialen met isolerende eigenschappen. De eerste laag bestaat uit schapenwol, een materiaal dat het vocht naar buiten afvoert.

Nieuw pannendak in Soest
Nieuw pannendak in Soest

Specialisaties van AJ Dakwerken in Zevenhuizen

Onze vakkundige dakdekkers hebben ervaring met vrijwel elk type dak: dakpannen, kunststof, shingles en bitumen. Voor deze daken verzorgen we het onderhoud, de nodige reparaties en renovaties, en plaatsen we compleet nieuwe daken. Ook zijn we gespecialiseerd in dakisolatie en het plaatsen van dakramen en dakkapellen.

Dakpannen

Het meest voorkomende type dakbedekking is nog steeds de dakpan. Deze is vooral populair doordat hij zo duurzaam is: goed onderhouden gaat deze wel 50 jaar mee. Bovendien heeft u keuze uit veel verschillende soorten en maten. We helpen u graag met het vinden van de perfecte dakpan.

Bitumen dak

Bij platte daken wordt voornamelijk gekozen voor een bitumen dakbedekking. Doordat het dak zich extra strak aan de ondergrond hecht is het waterdicht. Het meest bekend is het zwarte bitumen dak, maar steeds meer mensen kiezen voor de witte variant. De witte kleur reflecteert namelijk de hitte, waardoor het eronder koeler blijft.

Kunststof dak

Voor een plat dak kunt u naast een bitumen dakbedekking kiezen voor een kunststof dakbedekking. Deze kunststofdaken zijn duurzaam én milieuvriendelijk, omdat de dakdekkers de daken vastlijmen. Het lijmen is minder belastend voor het milieu dan het branden dat we toepassen bij een bitumen dak.

Shingle dak

Het shingle dak is een variatie op bitumen dakbedekking: in plaats van de lappen bitumen vervaardigen we er een soort van dakpannen van. De shingles worden vooral toegepast op panden en huizen met moeilijke details, omdat ze eenvoudig te monteren zijn. Shingles zijn namelijk zeer buigzaam en kunnen gemakkelijk op een dak met onregelmatige structuur geplaatst worden.

Dakisolatie

Door uw dak goed te isoleren kunt u flink op uw energiekosten besparen. Omdat de warmte opstijgt kan er namelijk aanzienlijk veel warmte verloren gaan via het dak. Bovendien werkt de dakisolatie geluiddempend, zodat u minder last heeft van geluiden van buiten. Bij AJ Dakwerken werken we met drie verschillende soorten dakisolatie: PIR-platen, X-Laine 18V isolatiefolie en SF19BB dampopen folie. Onze dakdekkers helpen u graag met het kiezen van de juiste dakisolatie.

Dakraam en dakkapel

Ook een dakraam of dakkapel wordt vakkundig geplaatst door AJ Dakwerken. Onze vakmensen zijn zeer bedreven in het installeren van uw nieuwe Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel. Door onze wijze van installatie behoudt u bovendien de kwaliteit en isolatie van het dak.

Gratis dakinspectie in Zevenhuizen

Vraagt u zich af wat onze dakdekkers precies kunnen betekenen voor uw woning of bedrijfspand, of weet u niet zeker of dakonderhoud wel echt nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. We komen bij u langs om het dak te inspecteren en indien gewenst stellen we direct ter plaatse een vrijblijvende offerte op. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Gratis dakinspectie

De werkwijze van onze dakdekkers in Zevenhuizen

Elke klus is anders, maar we zorgen ervoor dat alles verloopt volgens een vast stappenplan. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en weet u wat u van ons kunt verwachten.

We voeren eerst een inspectie van uw dak uit

De dakdekker van AJ Dakwerken komt bij u langs in Zevenhuizen om gratis uw dak te inspecteren. We malen direct een inschatting van het werk dat nodig is en we stellen een vrijblijvende offerte op. We geven dan ook een indicatie van de doorlooptijd van de klus.

De afspraak wordt ingepland wanneer het u uitkomt

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we in overleg de werkzaamheden in voor het dak van uw woning of pand. Zo werken we alleen wanneer het u het beste uitkomt. Wilt u thuis zijn als we aan het dak werken, of juist niet? Wij passen onze planning geheel naar uw voorkeuren aan.

We werken enkel met gecertificeerde producten

Onze vakkundige dakdekkers werken enkel met KOMO-gecertificeerde producten. Op al onze werkzaamheden zit dan ook 10 jaar garantie. Op bepaalde producten bieden wij zelfs 30 jaar garantie.

Ons werkgebied

AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum. Vanuit deze centrale locatie zijn we werkzaam in een grote regio in het midden van het land en strekt ons werkgebied zich ook uit over Zevenhuizen en omgeving.

Maak direct een afspraak voor een gratis dakinspectie in Zevenhuizen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

AJ Dakwerken BV
Hoofdkantoor:
Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
Tel.: 035 772 04 10
E-mail: info@ajdakwerken.nl

Onze merken