Dakpannen jaren 30 woning

Zijn de huidige dakpannen van uw jaren 30 woning aan vervanging toe? AJ Dakwerken helpt u de best geschikte dakpannen uit te zoeken voor uw dak en legt ze ook nog eens strak en tegen een aantrekkelijke prijs.

Wie zijn we?

AJ Dakwerken is gespecialiseerd in dakwerken, zoals dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparatie. We werken op zowel platte als hellende daken. We zijn gevestigd in Hilversum en we werken binnen een straal van circa 40 km rondom Hilversum. Bekijk hier ons werkgebied op de kaart.

Dakpannen jaren 30 woning

Er vele soorten en typen dakpannen, maar de meesten van onze klanten met een jaren 30 woning kiezen toch wel voor een OVH, een VH of een Tuile du Nord dakpan. Deze sluiten mooi aan op het klassieke karakter van uw woning. We tonen u hieronder een aantal voorbeelden van deze dakpannen.

Tuile du Nord

OVH

VH

Hoe gaan we te werk?

Allereerst komen we graag vrijblijvend uw huidige pannen bekijken. Welke stijl hebben ze? Welke kleur? Wat scheelt er momenteel aan? Wij bespreken graag uw wensen en adviseren u over dakpannen die het best in de stijl van uw woning passen.

Feiten over ons werk in dakpannen:

  • Onze meest gebruikte dakpannen zijn van de hoogstaande merken Koramic-Pottelberg en Monier.
  • U krijgt een garantie van 30 jaar op alle dakpannen.
  • Op alle nieuwbouwdaken en/of renovatiedaken die wij met de dakpannen van deze fabrikanten leggen geven we een waarborg van 10 jaar op de plaatsing.

Ons werk in dakpannen bekijken?

Bekijk referenties van pannendaken

Meer weten over de keuze voor dakpannen voor uw jaren 30 woning?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over dakpannen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

    Uw naam Straatnaam + Huisnummer Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Opmerkingen (optioneel)

    We wijzen je op onze algemene voorwaarden en privacy statement AJ Dakwerken BV.

    Onze merken