Dakpannen vervangen Eemnes

Zijn uw huidige dakpannen aan vervanging toe? AJ Dakwerken is uw contact voor het vervangen van dakpannen in Bussum. AJ Dakwerken helpt u de best geschikte dakpannen uit te zoeken voor uw dak en legt ze ook nog eens strak en tegen een aantrekkelijke prijs.

Wie zijn we?

Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken, zoals dakonderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dakreparatie. We zijn gevestigd in Hilversum en ons werkgebied ligt in een straal van circa 40 km rondom Hilversum.

Bekijk hier de kaart.

Dakpannen vervangen Eemnes

Allereerst komen we graag vrijblijvend uw huidige pannen bekijken. Welke stijl hebben ze? Welke kleur? Wat scheelt er momenteel aan? Het kan zijn dat u een volledig nieuw pannendak wilt, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u uw bestaande dak wilt laten renoveren. Wij bespreken graag uw wensen en adviseren u graag over dakpannen die het best in de stijl van uw woning passen.

Feiten over ons werk in dakpannen:

  • Onze meest gebruikte dakpannen zijn van de hoogstaande merken Koramic-Pottelberg en Monier.
  • U krijgt een garantie van 30 jaar op alle dakpannen.
  • Op alle nieuwbouwdaken en/of renovatiedaken die wij met de dakpannen van deze fabrikanten leggen geven we een waarborg van 10 jaar op de plaatsing.

Bekijk referenties van pannendaken

Meer weten over het vervangen van dakpannen in Eemnes?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over dakpannen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

    Uw naam Straatnaam + Huisnummer Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Opmerkingen (optioneel)

    We wijzen je op onze algemene voorwaarden en privacy statement AJ Dakwerken BV.

    Onze merken