Dakrenovatie Vleuten

Uw dak, één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Of u nou een plat dak of een hellend dak heeft, u woont een stuk prettiger als u weet dat uw dak in goede staat is. Een dak heeft in principe een lange levensduur en zal u jarenlang beschermen. Echter, zijn daken ook onderhevig aan slijtage. Dit kan veroorzaakt worden door ouderdom, weersinvloeden of bijvoorbeeld stormschade. Denk aan poreus geworden dakpannen, verschoven of gescheurde dakpannen of craquelé dakslijtage in het bitumen op uw platte dak.

Wilt u een dakrenovatie in Vleuten  laten uitvoeren? AJ Dakwerken is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in complete dakrenovaties.

Dakrenovatie, een ingrijpende klus

Een dakrenovatie is een ingrijpende klus. Het betekent dat uw dakbedekking volledig wordt vervangen. Is een dakrenovatie de standaard oplossing bij gebreken aan een plat of hellend dak? Nee. Dat hoeft echt niet het geval te zijn.

Een dakdekkersbedrijf zal altijd eerst de schade aan uw dak komen opnemen. AJ Dakwerken gaat ook zo te werk. We komen zelfs gratis uw dak inspecteren in Vleuten. Een ervaren dakinspecteur komt dan nauwkeurig kijken hoe het met de staat van uw dak is gesteld. Treffen we gebreken aan, dan brengen we die in kaart en bespreken met u wat de beste oplossing is voor uw dakprobleem. Dakrenovatie nodig? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte. Tegen een aantrekkelijk tarief!

Komen wij voor een dakrenovatie naar Vleuten?

Onze dakdekkers hebben een uitgestrekt werkgebied van ongeveer 40 kilometer rond Hilversum. We komen dus ook bij u langs in Vleuten.

Vleuten is een plaats in de provincie Utrecht. Vleuten valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. Vleuten is een fijn dorp om doorheen te wandelen. Bij een wandeling door het Stationsgebied tref je monumenten aan uit het begin van de 20e eeuw. Ook de Broederschapshuisjes zijn zeer de moeite van het bezichtigen waard. Vleuten mag dan een kleine woonplaats zijn, toch heeft het een treinstation: station Vleuten. De spoorlijn Utrecht-Rotterdam is in 1855 aangelegd. De trein stopte in het begin niet in Vleuten tot er op Vleutens verzoek, en op eigen kosten, in 1882 een eigen station gebouwd werd.

Dakrenovatie door de specialist uit Hilversum

Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Vleuten of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in dakrenovatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. Bel 035 – 772 0410!

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

  • Wij zijn een specialist in dakwerken
  • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • Wij bieden u scherpe prijzen.
  • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.

Onze merken