EPDM dakbedekking

We zijn als dakdekkersbedrijf ook ervaren en zeer vakbekwaam in het leggen van EPDM dakbedekking.

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking valt onder de kunststof dakbedekking. EPDM is een synthetisch hightech rubber. Vooral de grote elasticiteit en de hoge bestendigheid tegen Ozon- en UV- straling maken dit materiaal zeer geschikt voor toepassingen als waterafdichting, maar ook als wateropvang.

Als u kiest voor leitjes van EPDM, deze zijn gemaakt van gerecycled rubber, profiteert u van de volgende voordelige eigenschappen:

  • duurzaam,
  • lichtgewicht,
  • UV- en ozonbestendig,
  • vorstbestendig.

Een leien dak is helemaal op maat te leggen en is bovendien snél te leggen. Leitjes worden namelijk per stuk op het dak geschoten. Hierdoor zijn bijzondere dakvormen, scherpe hoeken en dakkapellen geen enkel probleem. AJ Dakwerken is een erkende verwerker van Ecostar leien.

Referenties van ons werk met EPDM dakbedekking:

Meer weten over onze dakwerken?

Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf en gevestigd in Hilversum. We werken binnen een straal van circa 40 kilometer rondom Hilversum. Bekijk hier ons werkgebied op een landkaart.

AJ Dakwerken heeft altijd een passende oplossing voor uw dak. Vraag eens een gratis dakinspectie aan als u wilt weten hoe uw dak er aan toe is of bel ons voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Array

Onze merken