Ik wil mijn dak isoleren maar wil dat het even hoog blijft als dat van de buren. Kan dat?


Het is inderdaad zo dat bij dakisolatie een dak meestal hoger uitkomt, omdat er dikke renovatieplaten onder uw dak wordt geplaatst. U ziet dan hoogteverschil met het huis van de buren. Dit is helemaal goed zichtbaar als u in een rijtjeshuis of een twee-onder-1-kap woning woont.

Wilt u het dak van uw woning even hoog houden?

Dat kan! AJ Dakwerken werkt namelijk met het revolutionaire ATI PRO isolatie materiaal. Dit isolatiefolie geeft dezelfde isolatie de traditionele dikke isolatiematerialen (isolatieplaten), maar is zoveel dunner dat uw dak er niet hoger van wordt. Alle huizen in de straat blijven dan strak op gelijke hoogte. Dat is wel zo fraai voor het straatbeeld en u bent er zeker van dat uw woning net zo goed geïsoleerd is, als bij het dikkere isolatiemateriaal.

Meer over ATI Pro isolatiemateriaal

De ATI Pro bestaat uit meerdere lagen multi-reflecterende isolatiefolie. De folie is dankzij de damp-open waardoor er geen enkele vorm van condensatie mogelijk is. De opgeslagen lucht tussen de verschillende lagen van het folie zorgen voor een stilstaande lucht effect, wat inhoudt dat de verschillende luchtlagen zorgen voor een optimale isolatie. Door de combinatie van het damp-open systeem en het stilstaande lucht effect zorgt het ANI PRO isolatiemateriaal voor een optimale isolatie voor uw woning.

Zie ook de video:

Terug

Deel dit bericht

Onze merken