Kunststof dak voor nieuwbouw


Op deze foto’s tonen we u een nieuwbouwproject in De Hoef. Het betrof een luxe apartementencomplex dat we hebben voorzien van een kunststof dakbedekking en een volledige isolatie. Zelfs de goten werd meegenomen in de afwerking van dit luxe pand.

Waarom kunststof dakbedekking boven Bitumen?

We kozen voor een kunststof dakbedekking vanwege de dubbele levensduur van kunststof daken ten opzichte van Bitumen daken. Kunststof is daarnaast slechts een kwart duurder dan Bitumen.

Dakisolatie

Op de foto’s is duidelijk te zien dat het dak is bekleedt met Isolatieplaten. In dit geval zijn dat PIR platen van 12cm. Lees meer over dakisolatie door AJ Dakwerken.

Mooie afwerking

Op de foto’s is de mooie en strakke afwerking te zien. Zelfs de goot is doorgelegd in kunststof. Kunststof gaat net zo lang mee als zink maar geeft een mooier aangezicht. Dus de keuze voor dit luxe pand was snel gemaakt.

Zelfklevende Universal

Het platte dak is in z’n geheel verkleefd met Universal kunststof. Dit is één van de dikste en beste dakbedekkingen die er zijn.  Het is heel sterk maar ook bijzonder flexibel materiaal . Het is de makkelijkst verwerkbare kunststof dakbedekking die wij kennen.

Is het al nodig om uw dakbedekking te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw huidige dakbedekking al aan vervanging toe is. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet in welke staat het verkeert. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over onze dakwerken?

AJ Dakwerken heeft altijd een passende oplossing voor uw dak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Array

Terug

Deel dit bericht

Onze merken