Natuurrode Tuile du Nord dakpannen aan de Javalaan


Bij een prachtige twee-onder-een-kapwoning aan de Javalaan in Hilversum vervingen we het pannendak. De oude dakpannen werden verwijderd en vervangen door Natuurrode Tuile du Nord dakpannen.

Tuile du Nord dakpannen

De Tuile du Nord staat bekend als een nostalgische dakpan. Het is een kleine, vlakke dakpan met ronde wel. Hij wordt vaak gekozen voor karakteristieke panden en historische gebouwen. Echter wordt deze dakpan ook steeds vaker gekozen voor moderne woningen.

oude situatie

werk in uitvoering

de nieuwe dakpannen

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Na een periode van circa 70 jaar verliezen dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over dakpannen vervangen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over het vervangen van dakpannen, dakrenovatie of dakisolatie, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Terug

Deel dit bericht

Onze merken