Nieuwe dakpannen Nijkerk: VH Blauw Gesmoord


Bij een woonhuis aan de Oud Barneveldseweg in Nijkerk vervingen we onlangs het pannendak. De oude dakpannen werden verwijderd en vervangen door nieuwe VH dakpannen in Blauw Gesmoord.

Nieuwe dakpannen: VH Blauw Gesmoord

De VH dakpan of de Verbeterde Holle is een geprofileerde keramische dakpan van formaat die rust en harmonie uitstraalt. De VH dakpan is een klassiek model. Deze keramische dakpan heeft een gebogen vorm, een bol en hol met een sluiting voor de volgende dakpan. Hierdoor passen de dakpannen perfect in elkaar. Door de licht golvende vorm is de dakpan ook geschikt voor flauw hellende daken.

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Na een periode van circa 70 jaar verliezen dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over het leggen van nieuwe dakpannen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over dakrenovatie of dakisolatie, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Terug

Deel dit bericht

Onze merken