Supersnelle dakwerken voor gebouw VPRO


Het dak van het VPRO gebouw op het media park in Hilversum zou een nieuwe koelinstallatie krijgen. Deze koelinstallatie werd met behulp van een kraan op het dak geplaatst. Hieronder moest eerst een nieuwe bitumen dakbedekking verzorgd worden.

Bitumen dakbedekking in 1 werkdag gelegd

Aangezien de huur van de kraan een enorme kostenpost was, werd planwerk erg belangrijk. De klus moest in 1 werkdag geklaard worden! De aannemer moest op zoek naar een dakdekker die dit aandurfde. AJ meldde zich voor de klus! Maar dit vergde ook voor ons een goede planning, want de bitumen dakbedekking moest eerst volledig gedroogd zijn voordat de koelinstallatie erop geplaatst kon worden. Met extra sterke drogers hebben we het 90m² grote dak op tijd weten te drogen.

We verzorgden dampremmers, isolatie en bitumen bedekking voor het dak van VPRO gebouw. Dit alles binnen 9 uur gelegd en gedroogd.

Meer weten over onze dakwerken?

AJ Dakwerken heeft altijd een passende oplossing voor uw dak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Terug

Deel dit bericht

Onze merken