Valbeveiliging en risico-inventarisatie voor uw dak

Valbeveiliging, dat is goed geregeld bij AJ Dakwerken. We zijn ons er terdege van bewust dat dakwerken geen risicoloos vak is. Vandaar dat wij altijd een solide valbeveiliging aanbrengen op het specifieke dak waarop wij aan het werk gaan.

Valbeveiliging – AJ Dakwerken brengt het aan

Niet alleen voor onze eigen daken, maar ook voor uw bedrijfshal, bedrijfspand, flatgebouw of appartementencomplex verzorgen wij de valbeveiliging. Zodat er altijd iemand veilig op hoogte kan werken aan uw gebouw. Niet alleen veilig voor uw dakwerkers, maar ook een fijn idee voor u. Wij maken uw dak een veilige werkplek!

Valbeveiliging: dakrandbeveiliging en ankerpunten

We werken met Kedge Safety Systems. Dit merk ontwikkelt innovatieve dakbeveiligingsproducten waarmee we een solide valbeveiliging aanbrengen op uw dak. We gebruiken o.a. de Kedge Barriers én de innovatieve ankerpunten van Kedge. Het grote voordeel hiervan is dat deze ankerpunten niet aan het dak geschroefd hoeven te worden. Ze worden alleen aangebracht óp uw bestaande dakbedekking. We hoeven dus niet door uw dakbedekking en isolatie heen om ze te bevestigen.

Valbeveiliging: ankerpunten die niet door uw dak heen gaan
Dakrandbeveiliging AJ Dakwerken met Kedge Barriers

Dakbeveiliging voor uw bedrijfspand, flatgebouw of apartementencomplex

Speciaal voor bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) verzorgen wij risico-inventarisaties en brengen wij dakbeveiliging aan. Interesse in een passende valbescherming op uw dak? Vul dan onderstaand formulier in.

    Uw naam Bedrijfsnaam Plaats Telefoonnummer E-mailadres

    We wijzen je op onze algemene voorwaarden en privacy statement AJ Dakwerken BV.
    Array

    Onze merken