Veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte is een belangrijk onderwerp voor pandeigenaren. AJ Dakwerken maakt van uw dak een veilige werkplek. We brengen dakbeveiliging aan op; bedrijfshallen, bedrijfspanden, flatgebouwen en appartementencomplexen. 

Veilig werken op hoogte – dankzij solide valbeveiliging

Of u nu een bedrijfshal heeft of een flatgebouw beheert; risico-inventarisatie en valbeveiliging is ook uw verantwoording! Belangrijk voor u dus, dat u dit goed geregeld heeft. We adviseren u graag, want voor elk type dak hebben we een veilige oplossing. Zo maken we ook úw dak een veilige werkplek.

We werken met Kedge Safety Systems, dat solide dakbeveilingsproducten ontwikkelt. We gebruiken bijvoorbeeld de innovatieve ankerpunten van Kedge. Het grote voordeel hiervan is dat deze ankerpunten worden aangebracht op uw bestaande dakbedekking. We hoeven dus niet door uw dakbedekking en isolatie heen om ze te bevestigen! Ook voorzien we u in permanente valbeveiliging, zoals dakrandbeveiliging met hekwerken (Kedge barriers).

Veilig werken op hoogte met valbeveiliging van AJ Dakwerken
Veilig werken op hoogte - dakrandbeveiliging door AJ Dakwerken

Veilig werken op hoogte – offerte voor valbeveiliging

Speciaal voor bedrijven en VVE’s maken wij risico-inventarisaties en brengen wij valbeveiliging aan op daken. Met onderstaand formulier geeft u aan interesse te hebben. We nemen contact met u op om een offerte te maken voor uw wensen.

Liever zelf contact opnemen? Bel ons dan op: 035 772 04 10.

    Uw naam Bedrijfsnaam Plaats Telefoonnummer E-mailadres

    We wijzen je op onze algemene voorwaarden en privacy statement AJ Dakwerken BV.

    Onze merken