Vraag een prijs op voor uw dak

Het is moeilijk om op onze website al prijzen voor onze dakwerken te vermelden, omdat het uiteraard uitmaakt of u een plat dak heeft of een pannendak. Hoe groot het oppervlakte is en in welke staat uw dak verkeert. Vandaar dat u hier geen kant-en-klare prijzen aantreft, maar we maken graag voor u een vrijblijvende offerte zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

Gelukkig, mogen we wel zeggen, dat de meesten van onze klanten niet schrikken van de prijs. ‘Iets aan het dak laten doen’ klinkt als een behoorlijke kostenpost. En heel eerlijk, het dak is wel het belangrijkste onderdeel van uw huis, dus die gedachtegang is niet zo vreemd. Laat ons eens voorrekenen wat uw wensen of het benodigde onderhoud aan uw dak u gaat kosten. Misschien is het wel een hele opluchting!

    Uw naam* Straatnaam en huisnummer* Postcode* Woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres Offerte aanvraag voor (meerdere keuzes mogelijk) Onderhoud/renovatie plat dakOnderhoud/renovatie pannendakPlaatsing Dakramen en -kapellenPlaatsing zonnepanelenPlaatsing dakisolatieOverige/adviseer mij Soort dakbedekking (meerdere keuze mogelijk) BitumenEPDMPannenShingleAdviseer mij Aantal vierkante meters

    Beschrijving aanvraag

    Bijlage

    We wijzen u op onze algemene voorwaarden en Privacyverklaring AJ Dakwerken BV.

    Onze merken