Wat kost een nieuw dak?

Wat een nieuw dak kost kunnen we u vertellen zodra we bij u langs zijn geweest. Waarom? Elk dak heeft weer zijn eigen kenmerken en onderhoudsbehoeften. Om een goede en vooral scherpe prijs af te kunnen geven komen wij graag eerst even kijken naar uw dak. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen en een goede prijs voor u offreren. Ook hebben wij zo een goede inschatting van de klus en kunnen we u een reële doorlooptijd opgeven.

Wilt u dat we uw dak komen bekijken?

Vraag dan hier onze gratis dakinspectie aan en we bellen u om een afspraak te maken.

Niet de hoofdprijs

Toch willen we u wel graag meegeven dat de meeste klanten een klus aan het dak te hoog inschatten qua prijs. Omdat er tijdens ons werk ‘een heleboel gebeurt’ op uw dak hebben veel mensen de neiging te denken dat een dakreparatie of een nieuw dak de hoofdprijs kost. Dat is meestal helemaal niet het geval. Schroom daarom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u liever niet wachten totdat we bij u langs zijn geweest om een kostenschatting te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor uw dakwerk aan, via onderstaand formulier:

    Uw naam* Straatnaam en huisnummer* Postcode* Woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres Offerte aanvraag voor (meerdere keuzes mogelijk) Onderhoud/renovatie plat dakOnderhoud/renovatie pannendakPlaatsing Dakramen en -kapellenPlaatsing zonnepanelenPlaatsing dakisolatieOverige/adviseer mij Soort dakbedekking (meerdere keuze mogelijk) BitumenEPDMPannenShingleAdviseer mij Aantal vierkante meters

    Beschrijving aanvraag

    Bijlage

    We wijzen u op onze algemene voorwaarden en Privacyverklaring AJ Dakwerken BV.

    Onze merken