Dakisolatie Baarn

Het isoleren van uw dak is erg belangrijk als u wilt besparen op uw energierekening. In veel gevallen is het zelfs mogelijk een subsidie aan te vragen hiervoor. Verhoog de waarde van uw woning in Baarn met dakisolatie door AJ Dakwerken. We komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Waarom AJ Dakwerken?

  • We voeren een gratis dakinspectie bij u uit in Baarn
  • We hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van dakisolatie
  • We werken uitsluitend met gecertificeerd isolatiemateriaal
  • We bieden u scherpe prijzen

Voor vragen over dakisolatie in de omgeving van Baarn kunt u via onderstaande buttons contact met ons opnemen of direct een gratis dakinspectie aanvragen. U kunt ons ook mailen via info@ajdakwerken.nl. We helpen u graag verder met een passend advies.

Kosten voor dakisolatie

De kosten voor dakisolatie kunnen enorm verschillen. Verschillende factoren, zoals het materiaal dat gebruikt wordt en de dikte daarvan, spelen mee in het opstellen van de prijs. Gemiddeld liggen de kosten voor dakisolatie tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op voor de exacte prijs.

Dakisolatie subsidie

Tegenwoordig is het mogelijk om een subsidie aan te vragen als u uw dak laat isoleren. Raadpleeg de energiesubsidiewijzer om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt. Voor meer informatie over de subsidies of leningen kijkt u op de Rijksoverheidspagina subsidie isolatie huis.

Moet mijn dak beter geïsoleerd worden?

Het is mogelijk dat uw dakisolatie in de loop der jaren verouderd is en zijn werk niet meer optimaal doet. Het is dan raadzaam uw dakisolatie te vervangen of aan te vullen op de plekken waar dit nodig is. We komen graag bij u langs in Baarn om vast te stellen wat de opties zijn.

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil

Bij een nieuwbouwwoning maken we vaak gebruik van de SF19BB SuperFoil. Deze folie is zeer milieuvriendelijk, aangezien hij voor 40% uit gerecycled materiaal bestaat. Door de dikte van slechts 40 mm is de SF19BB SuperFoil erg eenvoudig aan te leggen.

  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil bestaat uit 19 dampdoorlatende lagen isolatiemateriaal. Deze foliesoort is zeer geschikt als dakisolatie bij oude woningen, omdat hij aan alle subsidie- en bouwvoorschriften voldoet. Deze SuperFoil is ook goed te gebruiken als isolatieaanvulling.

  • Skytech Pro XL

Deze Skytech Pro XL isolatiefolie is een enorm duurzaam isolatiemateriaal. De folie bestaat voor bijna 100% uit gerecycled materiaal en is bijzonder geschikt als aanvulling op bestaande dakisolatie. Ondanks een dikte van slechts 10 mm heeft deze folie een uitstekenede isolatiewaarde.

  • PIR-platen

De PIR-platen zijn in veel verschillende diktes en maten verkrijgbaar. Dit is vooral ideaal bij woningen met een plat dak. De platen kunnen gemakkelijk op uw bestaande dakbedekking worden geplaatst. Het isoleren van buitenaf levert meer op dan wanneer u isoleert van binnenuit.

Onze werkwijze

Het aanleggen van isolatie gaat via het onderstaande stappenplan:

Stap 1: We voeren eerst een gratis dakinspectie bij u uit. Aan de hand van deze inspectie bepalen we samen met u welk isolatiemateriaal geschikt is voor uw dak.

Stap 2: Ons isolatiemateriaal wordt bij u thuis op rol geleverd. We snijden het vervolgens op maat en leggen het bij u aan.

Stap 3: Na het plaatsen van het isolatiemateriaal zorgen we ervoor dat de dakpannen weer stevig worden bevestigd. Uiteraard ruimen we ook alle troep op, zodat u direct kunt genieten van uw nieuw geïsoleerde dak.

Dakinspectie aanvragen in Baarn

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, maar we zijn werkzaam in veel andere plaatsen in Nederland. We komen ook graag bij u langs in Baarn om uw dak te inspecteren. Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaande buttons of mail ons via planning@ajdakwerken.nl.

AJ Dakwerken BV

Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
035 772 04 10
info@ajdakwerken.nl

Onze merken