Dakisolatie Barneveld

Verhoog uw woningwaarde en verlaag uw energierekening met het aanleggen van dakisolatie. Bij het verbeteren van uw energielabel komt u vaak in aanmerking voor een subsidie. Voordelen van dakisolatie:

  • Lagere energierekening
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • De waarde van uw woning in Barneveld zal stijgen

Voor meer informatie over dakisolatie kunt u via onderstaande buttons contact met ons opnemen en een gratis dakinspectie aanvragen. U kunt ons ook te allen tijde mailen via info@ajdakwerken.nl.

Kosten voor dakisolatie

Verschillende factoren wegen mee in het bepalen van de prijs voor uw dakisolatie. Doorgaans liggen de kosten tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Voor een exacte prijs vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons op of laat u een dakinspectie uitvoeren. Onze specialisten zullen aan de hand van de inspectie een advies en een prijsopgave geven.

Dakisolatie subsidie

Bij sommige huizen komt u in aanmerking voor een dakisolatie subsidie. Voor meer informatie daarover kijkt u op de pagina subsidie isolatie huis van de Rijksoverheid of vult u de energiesubsidiewijzer in. Heeft u nog vragen? Bel ons dan via 035 772 04 10 en we helpen u graag verder.

Moet mijn dak beter geïsoleerd worden?

Als u merkt dat uw dak niet meer goed geïsoleerd is, dan raden we aan uw isolatie te laten vervangen of eventueel aanvullend te laten isoleren. We komen graag bij u langs in Barneveld om uw dak te inspecteren.

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil

De SF19BB SuperFoil is opgebouwd uit 9 lagen en is zeer geschikt voor veel soorten isolatie. Deze folie bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is dus enorm duurzaam. Het is eenvoudig aan te leggen door zijn dikte van slechts 40mm. Aangezien deze folie op een grote rol wordt geleverd, is hij zeer CO2-vriendelijk door zijn compacte vervoer en opslag.

  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 isolatielagen met een totale dikte van 75 mm. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 voldoet de folie met gemak aan de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. De SF40BB is zeer geschikt als isolatiemateriaal of als isolatieaanvulling.

  • Skytech Pro XL

Deze enorm dunne folie is uitermate geschikt bij rijtjeshuizen. Door de dikte van slechts 10 mm zal uw dak niet hoger worden dan het dak van de buren. De folie bestaat uit 90% gerecycled materiaal en is erg milieuvriendelijk. Ondanks dat de folie erg dun is, heeft het een uitstekende isolatiewaarde.

  • PIR-platen

PIR-platen zijn isolerende elementen die tweezijdig zijn. De elementen zijn geschikt onder een geventileerde dakbedekking, zoals dakpannen en leien. Met deze relatief snelle ingreep, verlaagt u wel direct de maandelijkse kosten van uw energierekening.

Onze werkwijze

Het aanleggen van isolatie gaat via een vast stappenplan:

Stap 1: We komen bij u langs voor een gratis dakinspectie. Naderhand kijken we aan de hand van uw wensen en voorkeuren samen naar de mogelijke opties voor uw dak.

Stap 2: Het isolatiemateriaal wordt bij u thuis geleverd of we nemen het op de dag van het leggen mee. We snijden alles op maat en leggen het aan op uw dak.

Stap 3: Na het aanleggen van uw dakisolatie ruimen we de gemaakte troep voor u op en zorgen we ervoor dat de dakpannen weer stevig bevestigd zijn.

Dakinspectie aanvragen in Barneveld

AJ Dakwerken is werkzaam in veel verschillende gebieden in Nederland. Onze specialisten komen graag bij u langs in Barneveld voor een gratis dakinspectie. Vraag de inspectie aan via onderstaande buttons of mail naar planning@ajdakwerken.nl.

AJ Dakwerken BV

Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
035 772 04 10
info@ajdakwerken.nl

Onze merken