Dakisolatie Eemnes

Verhoog de waarde van uw woning in Eemnes door middel van dakisolatie. U geniet het voordeel van een gunstiger energielabel, waardoor het in een hoop gevallen zelfs mogelijk is om subsidie te ontvangen. Kiezen voor dakisolatie brengt de onderstaande pluspunten met zich mee:

  • Lagere energiekosten
  • Beter wooncomfort
  • Stijging van de marktwaarde van uw woning in Eemnes
  • Mogelijke subsidie vanuit de Rijksoverheid

Vraag een gratis dakinspectie aan of neem contact op voor al uw vragen via onderstaande buttons. Onze specialisten brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.

Array

Laat uw dak isoleren door AJ Dakwerken

Kies voor AJ Dakwerken voor ervaren specialisten, persoonlijke service en materialen van topkwaliteit. Onze vakmensen gaan altijd verantwoord en veilig te werk. Daar komt bij dat we bij AJ Dakwerken altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakisolatie.

Kosten dakisolatie

Op onze website spreken we niet van vaste bedragen voor het isoleren van uw dak. Elementen als het isolatietype, de materiaaldikte en de hoeveelheid grondstoffen in het product bepalen de uiteindelijke kosten. Gemiddeld genomen bedragen de kosten voor het isoleren van uw dak tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter.

Dakisolatie subsidie

Heeft u een koopwoning in Eemnes? Dan zou het goed kunnen dat u in aanmerking komt voor dakisolatie subsidie. Bezoek de pagina Subsidie isolatie huis en energiesubsidiewijzer om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een subsidie. De uiteindelijke aanvraag maakt u in orde via de website van gemeente Eemnes.

Wanneer moet mijn dak beter worden geïsoleerd?

Voldoet uw dakisolatie niet meer? Onderzoek dan de mogelijkheden voor nieuwe dakisolatie. AJ Dakwerken staat u met genoegen bij in dit proces. Wanneer uw isolatie nog deels voldoet, kunnen we wellicht ook aanvullend isoleren. Onze professionals komen graag bij u langs in Eemnes om te beoordelen wat nodig is voor uw dak.

Array

Onze soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Stappenplan dakisolatie

Bij AJ Dakwerken isoleren we uw dak altijd volgens een duidelijk stappenplan. 

Stap 1: Kiezen van het isolatiemateriaal

Er zijn meerdere soorten isolatiematerialen op de markt. Onze experts beoordelen daarom nauwkeurig welk type isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw dak. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw persoonlijke eisen en wensen.

Stap 2: Het plaatsen van het isolatiemateriaal

Al ons isolatiemateriaal, met uitzondering van de PIR-platen, wordt op rol geleverd. Hierdoor kunnen we direct het isolatiemateriaal plaatsen op uw dakbeschot.

Stap 3: De dakbedekking plaatsen

We zijn aangekomen bij de laatste stap: het plaatsen van de dakbedekking. Voor een goede, stevige basis zetten we het isolatiemateriaal vast met panlatten. Hierop plaatsen we vervolgens de dakpannen. Als de dakbedekking is aangebracht, ruimen we al het vuil op zodat u direct kunt genieten van uw geïsoleerde dak.

Dakisolatie in Eemnes en omgeving

AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum, maar we zijn actief tot wel 40 kilometer rondom ons hoofdkantoor. Dus ook in Eemnes zijn we u met genoegen van dienst.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Overweegt u uw dak te laten isoleren en bent u benieuwd naar wat AJ Dakwerken voor u kan betekenen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan via onderstaande buttons en ontvang een vrijblijvende offerte.

Array

Onze merken