Dakisolatie Laren

Bespaar energie en verhoog de waarde van uw woning in Laren met dakisolatie van AJ Dakwerken. Dakisolatie brengt vele voordelen met zich mee, zoals het behouden van warmte in uw huis. In veel gevallen krijgt u zelfs subsidie van de overheid om de isolatie te realiseren.

Waarom AJ Dakwerken?

  • We zijn gespecialiseerd in dakwerken
  • We voeren een gratis dakinspectie bij u in Laren uit
  • We hebben veel ervaring in het aanleggen van dakisolatie
  • We werken zowel voor particulieren als voor woningcoöperaties en andere instellingen

Voor vragen over dakisolatie in de buurt van Laren kunt u via onderstaande buttons contact met ons opnemen of ons mailen via info@ajdakwerken.nl. We helpen u graag verder met het bekijken van de beste mogelijkheden voor uw dak.

Array

Kosten voor dakisolatie

Gemiddeld liggen de kosten voor dakisolatie tussen de € 25,- en € 55,- per m2. Voor een offerte komen we graag bij u langs. De exacte prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de materiaaldikte en de isolatiesoort. Om deze reden kunnen we geen vaste prijzen geven op onze website.

Dakisolatie subsidie

Als particulier is het tegenwoordig mogelijk om subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw huis. Om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt, gaat u naar de pagina subsidie isolatie huis van de Rijksoverheid. Ook de energiesubsidiewijzer geeft u informatie over mogelijke subsidies en leningen.

Moet mijn dak beter geïsoleerd worden?

De kans bestaat dat na een aantal jaar uw dakisolatie aan vervanging toe is. Soms moet de gehele isolatie vervangen worden, maar soms is het aanvullen op sommige plekken al voldoende. We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en vast te stellen wat nodig is. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Array

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil

SF19BB is een ademende, meerlaagse isolatiefolie van SuperFoil. Deze folie is geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. De SF19BB bestaat voor bijna de helft uit gerecycled materiaal en is zeer milieuvriendelijk. Het werken met deze folie wordt als vrij eenvoudig beschouwd. Door de dikte van slechts 40mm is de SF19BB SuperFoil gemakkelijk te installeren.

  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil bestaat uit 19 dampdoorlatende lagen isolatiemateriaal. Deze folie voldoet aan alle subsidie- en bouwvoorschriften en is dus zeer geschrikt als dakisolatie. Naast nieuwe isolatie is deze folie prima te gebruiken als isolatieaanvulling. Doordat deze folie bestaat uit 40% gerecycled materiaal, is dit een erg milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL

De Skytech Pro XL is een isolatiefolie van slechts 10 mm dik met een enorm hoge isolatiewaarde. Deze folie bestaat voor 90% uit gerecycled materiaal en is zeer geschikt als aanvulling op ander isolatiemateriaal.

  • PIR-platen

Met deze platen werken we vooral op platte daken. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zodat we voor elk dak het juiste isolatiemateriaal hebben.

Onze werkwijze

Bij het aanleggen van isolatie op of onder uw dak volgen we de onderstaande stappen.

Stap 1: Om het geschikte isolatiemateriaal te vinden voeren we een dakinspectie uit. Hierna kunnen we bepalen welk materiaal het beste past bij uw dak en uw persoonlijke wensen.

Stap 2: Ons isolatiemateriaal wordt geleverd op rol. Hierdoor kunnen we het gemakkelijk aanbrengen en op maat snijden op uw dak.

Stap 3: Na het plaatsen van het isolatiemateriaal worden er panlatten bevestigd voor extra versteviging. Hierop zullen de dakpannen vervolgens teruggeplaatst worden.

Dakinspectie aanvragen in Laren

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, maar we zijn werkzaam in veel meer plaatsen in Nederland. We komen ook graag langs in Laren om uw dak te inspecteren. Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaande buttons of mail ons via planning@ajdakwerken.nl.

Array

AJ Dakwerken BV

Nieuwe Havenweg 16E
1216 BS Hilversum
035 772 04 10
info@ajdakwerken.nl

Onze merken