Dakisolatie Maarssen

Door middel van dakisolatie verhoogt u de waarde van uw woning in Maarssen. U profiteert van een gunstiger energielabel, waardoor het in veel gevallen zelfs mogelijk is om subsidie te ontvangen. Kiezen voor dakisolatie brengt de onderstaande voordelen met zich mee:

 • Lagere energiekosten
 • Meer wooncomfort
 • Stijging van de marktwaarde van uw woning in Maarssen
 • Mogelijk subsidie vanuit de Rijksoverheid

Neem voor al uw vragen contact op met AJ Dakwerken of vraag via de onderstaande button direct een gratis dakinspectie aan. We brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.

Laat uw dak isoleren door AJ Dakwerken

Kiezen voor AJ Dakwerken betekent kiezen voor ervaring, persoonlijke service en topkwaliteit materialen. Onze vakmensen gaan altijd verantwoord te werk, rekening houdend met alle geldende veiligheidseisen. Bovendien zijn we bij AJ Dakwerken altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dakisolatiegebied.

Dakisolatie kosten

Op onze website communiceren we geen vaste kosten voor het isoleren van uw dak. Dakisolatie kosten zijn namelijk opgebouwd uit verschillende elementen:

 • Isolatietype
 • Materiaaldikte
 • Hoeveelheid grondstoffen in het product

Over het algemeen liggen de kosten voor het isoleren van uw dak tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter.

Dakisolatie subsidie

Heeft u een koopwoning in Maarssen? Dan is het goed mogelijk dat u in aanmerking komt voor dakisolatie subsidie. Om erachter te komen of subsidie voor u een optie is, bezoekt u de pagina Subsidie isolatie huis op de website van de Rijksoverheid. Raadpleeg tevens de energiesubsidiewijzer om erachter te komen of u voor deze regeling in aanmerking komt. De uiteindelijke aanvraag maakt u in orde via de website van uw gemeente.

Wanneer moet ik mijn dak (beter) laten isoleren?

Voldoet uw bestaande dakisolatie niet meer? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden voor nieuwe dakisolatie te onderzoeken. AJ Dakwerken staat u graag bij in dit proces. Ook wanneer uw isolatie nog deels voldoet, kunnen we eventueel aanvullend isoleren. Onze experts komen graag langs bij u langs in Maarssen om te beoordelen wat nodig is voor uw dak.

Dakisolatie soorten

 • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
 • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

 • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
 • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dakisolatie stappenplan

AJ Dakwerken gaat bij het isoleren van uw dak altijd te werk volgens een duidelijk stappenplan.

Stap 1: De keuze voor het isolatiemateriaal

Er zijn een hoop verschillende soorten isolatiemateriaal op de markt. Onze specialisten beoordelen daarom nauwkeurig welk type isolatiemateriaal het geschiktst is voor uw dak en woning. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Stap 2: Het isolatiemateriaal plaatsen

Bijna al ons isolatiemateriaal, met uitzondering van de PIR-platen, wordt op rol geleverd. Hierdoor kunnen we het isolatiemateriaal direct op uw dakbeschot plaatsen.

Stap 3: De dakbedekking aanbrengen

Nu zijn we aangekomen bij de laatste stap: het aanbrengen van de dakbedekking. Voor een stevige basis zetten we het isolatiemateriaal vast met panlatten en hierop plaatsen we vervolgens de dakpannen. Na afloop ruimen we al het afval op, zodat u direct kunt genieten van uw geïsoleerde dak.

Werkzaam in Maarssen en omgeving

AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum, maar we zijn actief tot wel 40 kilometer rondom de stad. Ook in Maarssen zijn we u dus graag van dienst.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Overweegt u uw dak te laten isoleren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan en ontvang een vrijblijvende offerte. U bereikt ons door gebruik te maken van de onderstaande buttons.

Onze merken