Dakisolatie Nijkerk

Verhoog uw woningwaarde en bespaar direct energie door te kiezen voor dakisolatie in Nijkerk. Doordat dakisolatie uw huis een gunstiger energielabel geeft, komt u in een hoop gevallen in aanmerking voor dakisolatie subsidie vanuit de Rijksoverheid. Kies voor dakisolatie en profiteer van de volgende voordelen:

  • Lagere energiekosten
  • Een verbetering van uw wooncomfort
  • Stijging in marktwaarde van uw woning in Nijkerk

Heeft u vragen op het gebied van dakisolatie? Neem contact op via de onderstaande knoppen of stuur ons een e-mail: info@ajdakwerken.nl. We brengen u met genoegen op de hoogte van alle mogelijkheden.

Array

Dakisolatie in Nijkerk door AJ Dakwerken

AJ Dakwerken staat voor een adequate werkwijze en topkwaliteit dienstverlening. Onze specialisten gaan altijd verantwoord te werk en nemen de geldende veiligheidseisen in acht. Daarnaast zijn onze ervaren experts altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakisolatie

Kosten voor dakisolatie

De kosten van dakisolatie liggen gemiddeld tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. Doordat de totaalprijs afhangt van verschillende factoren, kunnen wij precieze bedragen niet noemen. Deze verschillende factoren kunnen zijn: materiaaldikte, isolatiesoort en grondstofhoeveelheid in de producten.

Dakisolatie subsidie

Heeft u een koopwoning in Nijkerk of bent u lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor dakisolatie subsidie. Benader de pagina subsidie isolatie huis van de Rijksoverheid en raadpleeg de energiesubsidiewijzer om te zien of u in aanmerking komt voor subsidie. Wanneer dit zo is, dan dient u de aanvraag eenvoudig in via de website van de gemeente Nijkerk. 

Wanneer moet mijn dak beter geïsoleerd worden?

Het is mogelijk dat uw bestaande dakisolatie niet meer voldoet. Soms is het nodig om de totale isolatie te vervangen, soms is aanvullend isoleren al genoeg. De vakkundigen van AJ Dakwerken komen met genoegen bij u langs in Nijkerk om vast te stellen wat voor uw dak nodig is. Neem contact op voor de opties of vraag direct uw gratis dak inspectie aan.

Array

Onze soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Onze werkwijze bij dakisolatie

Onze experts volgen altijd onderstaand stappenplan bij het isoleren van uw dak.

Stap 1: Isolatiemateriaal kiezen

Isolatiematerialen zijn er in allerlei soorten en maten. Na het beoordelen van uw dak stellen we vast welk type isolatiemateriaal het best bruikbaar is voor uw woning. Bij het bepalen van het isolatiemateriaal houden we natuurlijk rekening met eventuele persoonlijke wensen.

Stap 2: Isolatiemateriaal aanbrengen

Met uitzondering van PIR-platen wordt al ons isolatiemateriaal op rol geleverd. Hierdoor kunnen we het isolatiemateriaal direct op het dakbeschot aanbrengen.

Stap 3: dakbedekking plaatsen

We zetten het isolatiemateriaal vast met panlatten voor een stevige basis waarop we de dakpannen plaatsen. Dit doen we uiteraard op vakkundige wijze en hierna ruimen we ook al het afval op, zodat u direct kunt genieten van uw geïsoleerde dak.

Actief in Nijkerk en omstreken

Ondanks dat ons hoofdkantoor in Hilversum is gevestigd, zijn we actief in een straal van 40 kilometer rondom Hilversum. AJ Dakwerken is u dus ook in Nijkerk met genoegen van dienst. 

Vraag een gratis dakinspectie aan

Bent u benieuwd wat AJ Dakwerken voor uw dak kan betekenen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan via de onderstaande knoppen of neem contact op via planning@ajdakwerken.nl.

Array

Onze merken