Dakisolatie Utrecht

Bespaar direct energie en verhoog uw woningwaarde door te kiezen voor dakisolatie in Utrecht. Dakisolatie geeft uw woning een gunstiger energielabel, waardoor u in veel gevallen in aanmerking komt voor dakisolatie subsidie vanuit de Rijksoverheid. Dakisolatie zorgt voor:

  • Lagere energiekosten
  • Een verbetering van uw wooncomfort
  • Een hogere marktwaarde van uw woning in Utrecht

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van dakisolatie? Neem contact op via de onderstaande buttons of stuur ons een e-mail: info@ajdakwerken.nl. We brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.

Dakisolatie in Utrecht door AJ Dakwerken

Topklasse dienstverlening en een adequate werkwijze: dat is waar AJ Dakwerken voor staat. Tijdens het isoleren van daken in Utrecht gaan we altijd verantwoord te werk en nemen we alle veiligheidseisen in acht. Onze ervaren specialisten zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakisolatie.

De kosten voor dakisolatie

Gemiddeld genomen liggen de kosten van dakisolatie tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. Exacte prijzen kunnen we niet noemen, want de totaalprijs hangt af van diverse factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de materiaaldikte, isolatiesoort en grondstofhoeveelheid in de producten.

Dakisolatie subsidie

Bent u eigenaar van een koopwoning in Utrecht of bent u lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan is het goed mogelijk dat u in aanmerking komt voor dakisolatie subsidie. Raadpleeg hiervoor de pagina Subsidie isolatie huis van de Rijksoverheid en de energiesubsidiewijzer. Mocht u in aanmerking komen voor subsidie, dan dient u de aanvraag eenvoudig in via de website van de gemeente Utrecht.

Moet mijn dak beter geïsoleerd worden?

Het kan zijn dat uw bestaande dakisolatie niet meer voldoet of aan vervanging toe is. Soms is het nodig om de gehele isolatie te vervangen, soms is aanvullend isoleren al voldoende. De professionals van AJ Dakwerken komen graag bij u langs in Utrecht om uw dak te controleren en vast te stellen wat nodig is. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct uw gratis dakinspectie aan.

Onze soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Onze werkwijze bij dakisolatie

Bij het isoleren van uw dak gaan we altijd te werk volgens het onderstaande stappenplan.

Stap 1: isolatiemateriaal bepalen

Isolatiematerialen zijn er in verschillende soorten en maten. Welk type het geschiktst is voor uw woning stellen we vast na het beoordelen van uw dak. Bij het bepalen van het isolatiemateriaal houden we uiteraard ook rekening met uw persoonlijke eisen en wensen.

Stap 2: isolatiemateriaal aanbrengen

Met uitzondering van PIR-platen wordt al ons isolatiemateriaal op rol geleverd. Dit betekent dat we het meteen op het dakbeschot kunnen aanbrengen.

Stap 3: dakbedekking plaatsen

We zetten het isolatiemateriaal vast met panlatten voor een stevige basis waarop we de dakpannen plaatsen. Dit doen we uiteraard op vakkundige wijze en hierna ruimen we ook al het afval op, zodat u direct kunt genieten van uw geïsoleerde dak.

Actief in Utrecht en omstreken

Ondanks dat ons hoofdkantoor in Hilversum is, zijn we actief in veel meer plaatsen. AJ Dakwerken voert dakwerkzaamheden uit in een straal van 40 kilometer rondom Hilversum, dus ook in Utrecht zijn we u graag van dienst.

Gratis dakinspectie aanvragen

Vrijblijvende offerte ontvangen voor het isoleren van uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan via de onderstaande buttons of neem contact op via planning@ajdakwerken.nl.

Onze merken