Dakisolatie Veenendaal

Verbeter het energielabel van uw woning of bedrijfspand en bespaar meteen energie door middel van dakisolatie. U verhoogt direct de waarde van uw pand in Veenendaal én mogelijk krijgt u subsidie voor het laten isoleren van uw dak. Kies voor AJ Dakwerken en profiteer van de volgende voordelen:

  • Verlaag uw energiekosten
  • Verhoog de marktwaarde van uw woning
  • Subsidie vanuit Rijksoverheid
  • Hoger wooncomfort

Heeft u vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan of stuur een e-mail naar info@ajdakwerken.nl

Dakisolatie door AJ Dakwerken

Kies voor topklasse service en dienstverlening door uw dakisolatie te laten aanbrengen door de experts van AJ Dakwerken. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakwerken en houden rekening met alle veiligheidseisen. Op deze manier kunnen we u verzekeren van een verantwoorde werkwijze.

Kosten dakisolatie

De kosten zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren, dit maakt dat er geen vaste prijs te noemen valt voor dakisolatie. De gemiddelde tarieven van AJ Dakwerken liggen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. De totaalprijs wordt tevens beïnvloed door de isolatiesoort, de dikte van het materiaal en de grondstofhoeveelheid die verwerkt wordt in het product.

Subsidie voor dakisolatie

U komt mogelijk in aanmerking voor subsidie voor dakisolatie als u een koopwoning in de buurt van Veenendaal heeft of lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE). U vindt meer informatie op de pagina ‘’subsidie isolatie huis’’ en op de website van de Rijksoverheid. Via energiesubsidiewijzer ziet u gemakkelijk of u in aanmerking komt voor subsidie. Doorgaans vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente.

Wanneer isoleren?

Als u niet weet of uw dak nog goed is geïsoleerd of als u onzeker bent of uw dakisolatie nog voldoet, dan checken we dit met genoegen voor u. Onze vakmensen komen bij u langs om de staat van uw dak te beoordelen, het enige wat u hoeft te doen is een gratis dakinspectie aanvragen. Door de oude isolatie te laten vernieuwen kunt u een hoop geld besparen. Het is ook mogelijk om aanvullend te isoleren.

Onze soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dakisolatie stappenplan

AJ Dakwerken gaat bij het isoleren van uw dak altijd te werk volgens onderstaand stappenplan.

Stap 1: De keuze van het isolatiemateriaal

Er zijn een aantal verschillende soorten isolatiematerialen op de markt. Onze experts beoordelen daarom nauwkeurig welk type isolatiemateriaal het geschiktst is voor uw dak en woning. We houden hierbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Stap 2: Het isolatiemateriaal plaatsen

Met uitzondering van de PIR-platen, wordt al ons isolatiemateriaal op rol geleverd. Hierdoor kunnen we het isolatiemateriaal meteen op uw dakbeschot plaatsen.

Stap 3: De dakbedekking plaatsen

De laatste stap is het plaatsen van de dakbedekking. Voor een goede basis zetten we het isolatiemateriaal vast met panlatten en hierop plaatsen we vervolgens de dakpannen. Achteraf ruimen we al het vuil netjes op, zodat u direct kunt genieten van uw geïsoleerde dak.

Werkzaam in Veenendaal en omgeving

AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum, maar we zijn actief tot wel 40 kilometer rondom de stad. Ook in Veenendaal zijn we u dus met genoegen van dienst.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Overweegt u uw dak te laten isoleren en bent u benieuwd naar de opties? Vraag dan een gratis dakinspectie aan en ontvang een vrijblijvende offerte. U neemt eenvoudig contact met ons op door gebruik te maken van onderstaande knoppen.

Onze merken