Pannendaken

AJ Dakwerken verzorgt uw nieuwe pannendaken. Dakpannen leggen is één van onze specialisaties. We adviseren u in de keuze voor een geschikte dakpan, geven u een scherpe offerteprijs en leggen ze vakkundig en snel. Hieronder geven we u graag wat meer informatie over dakpannen leggen.

Dakpannen leggen in de stijl van uw woning

AJ Dakwerken helpt u de juiste dakpannen te kiezen in de stijl van uw woning. De meeste van onze specialisaties met dakpannen worden uitgevoerd met dakpannen in gebakken klei van de hoogstaande merken Koramic-Pottelberg en Monier. De meest populaire dakpannen onder onze klanten zijn de OVH (Opnieuw Verbeterde Holle), de VH (Verbeterde Holle) of de Tuile du Nord dakpannen.

Lees ook: Dakpannen Jaren ’30 woning
Bekijk ook: Onze referenties in dakpannen

30 Jaar garantie op dakpannen

U heeft niet alleen de keuze uit een hele reeks modellen en kleuren maar u krijgt ook een garantie van 30 jaar op alle dakpannen. Deze garantie betreft niet alleen het gratis leveren van nieuwe dakpannen, maar ook het kosteloos plaatsen van de dakpannen die vervangen moeten worden. Op al de nieuwbouwdaken en/of renovatiedaken die wij met de dakpannen van deze fabrikanten uitvoeren geven wij ook nog eens een waarborg van 10 jaar op de plaatsing.

Nieuwe dakpannen – een wereld van verschil

Pannendak Anna's Hoeve - gelegd door AJ DakwerkenNieuwe dakpannen voor woonhuis in Nijkerk

Meer weten over dakpannen leggen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in dakpannen leggen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

We komen het liefst eerst gratis uw huidige dak inspecteren op gebreken en huidige staat van uw dakpannen. Zo weet u in één afspraak in welke staat uw dak verkeert en kunnen wij u goed adviseren over geschikte pannen voor uw dak.

Onze merken