Dak isoleren in Eemnes

Uw dak isoleren is altijd een goed idee. U bespaart ermee op uw energiekosten en merkt ook direct een verbetering in uw wooncomfort. Of u nou uw dak volledig opnieuw laat isoleren of een extra laag bovenop oudere, bestaande isolatie wilt laten aanbrengen, AJ Dakwerken is de dakspecialist die dit graag voor u verzorgt in Eemnes.

Met welke dakisolatie werkt AJ Dakwerken?

Bij pannendaken werken we het liefst met isolatiedekens vanwege de ademende eigenschappen en om hoogteverschillen te voorkomen. De onderstaande isolatiefolies mag je aan beide kanten van het dak toepassen. We werken met deze twee soorten:

SF19BB
Dit is een ademend hoogwaardig meerlaags reflecterend damp-open isolatiefolie. Met 9 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal kan met deze ademende isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 2,22 tot 2,53 gehaald worden in daken of muren.

SF40BB
Dit isolatiefolie is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Toch is het slechts 75mm dik. SF40BB heeft een gecertificeerde R-waarde van R3.98 in schuine daken en wanden. Hiermee haalt u met gemak de eisen voor subsidie of bouwvoorschriften.

Bij platte daken werken we met PIR-isolatie van o.a. merk Isotherm.

Wat kost een dak isoleren?

De kosten voor dakisolatie bestaan uit een prijs voor het isolatiefolie, de overige benodigde materialen en de manuren die nodig zijn voor uw klus. Om een goede en vooral scherpe prijs af te kunnen geven komen wij graag eerst even kijken naar uw dak. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen en een goede prijs voor u offreren.

Komen wij uw dak isoleren in Eemnes?

Onze dakdekkers hebben een uitgestrekt werkgebied van ongeveer 40 kilometer rond Hilversum. We komen dus ook bij u langs in Eemnes.

Eemnes is een dorp en gemeente in de provincie Utrecht, in de streek Eemland, en wordt tegenwoordig in toenemende mate ook tot de streek ‘t Gooi gerekend. De plaats Eemnes valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. De naam Eemnes is een samentrekking van ‘eem’ (rivier) en het historische Nederlandse woord ‘nes’ (landtong). Uit onderzoek van het VPRO-programma ‘Nederland van boven’ is gebleken dat Eemnes de best bereikbare plaats van Nederland is. Gemiddeld kun je vanuit Eemnes met de auto in 78 minuten elke andere plaats in Nederland bereiken.

Laat een specialist uw dak isoleren in Eemnes

Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Eemnes of meer informatie ontvangen over onze specialisatie in dakisolatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. Bel 035 – 772 0410!

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

  • Wij zijn een specialist in dakwerken
  • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • Wij bieden u scherpe prijzen.
  • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.

Onze merken