Dakdekker in ‘t Gooi

Bent u op zoek naar een dakdekker in’t Gooi? AJ Dakwerken is gevestigd in Hilversum en werkzaam in de regio ‘t Gooi. Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken, zoals dakonderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dakreparatie.

We komen eerst naar uw dak kijken

Om een juiste inschatting te maken van het dakwerk dat benodigd is, komen we graag bij u langs om uw dak te inspecteren en om uw dakwensen door te nemen. Na afloop van ons bezoek maken wij zo snel mogelijk een scherpe offerte. Daarbij geven wij ook een doorlooptijd aan van de klus.

Lees meer over onze werkwijze.

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren.

.

Gratis dakinspectie!

Bent u niet zeker of er wel dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Eén van onze vakkundig dakdekkers komt bij u langs om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

AJDakwerken is uw dakdekker in ‘t Gooi!

Onze merken