Specialisaties

Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat alle disciplines in het dakwerkvak beheerst. We hebben echter een aantal specialisaties. Dat zijn:

Pannendaken

We leggen dakpannen in de stijl van uw woning. Niet alleen heeft u de keuze uit een hele reeks modellen en kleuren maar krijgt u ook een garantie van 30 jaar op alle dakpannen.
Lees meer over dakpannen leggen

Pannendak Anna's Hoeve - gelegd door AJ DakwerkenNieuwe dakpannen voor woonhuis in Nijkerk


Dakisolatie

Dakisolatie leidt tot een forse energiebesparing, dat is gunstig voor het milieu en verlaagt de stookkosten. Het isoleren van uw dak verhoogt tevens uw wooncomfort.
Lees meer over dakisolatie

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking ligt op de meeste platte daken in Nederland. Unieke eigenschappen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking maken Bitumen een geschikte keus.
Lees meer over Bitumen dakbedekkingShingle daken

Door het lichte gewicht, buigzaamheid en eenvoudige montage zijn shingles een uitstekend materiaal voor het bedekken van bouwwerken met moeilijke details zoals dakkapellen, kilkepers, nokken, hoeken en rondingen.
Lees meer over shingle daken

ArrayLood-, zink- en koperwerken

Voor een juiste afwerking van uw dak verzorgen wij ook de binnenbekledingen van dakgoten, mastgoten, afvoerbuizen, dakdoorgangen en randafwerkingen.
Lees meer over lood-, zink- en koperwerkenVelux dakramen en daglichtsystemen

Voor een fraaie lichtinval in huis verwerken wij graag een Velux dakraam, daglichtsysteem, lichtkoepel of dakkapel in uw zolderdak of in uw uit- of aanbouw.
Lees meer over Velux dakramen en daglichtsystemen

Array

Onze merken