Laat AJ Dakwerken uw dak isoleren in Naarden

De directe voordelen van uw dak isoleren zijn u vast bekend. U profiteert van lagere energiekosten en meer wooncomfort. Maar wist u dat een goede dakisolatie ook de marktwaarde van uw woning in Naarden verhoogt? Reden genoeg om eens te (laten) bekijken hoe het met de isolatie van uw dak is gesteld. Vraag het de dakspecialist uit Hilversum, AJ Dakwerken.

De isolatiefolies die we gebruiken bij dak isoleren

Bij pannendaken werken we het liefst met isolatiedekens vanwege de ademende eigenschappen en om hoogteverschillen te voorkomen. De onderstaande isolatiefolies mag je aan beide kanten van het dak toepassen. We werken met deze twee soorten:

  • SF19BB: een ademend hoogwaardig reflecterend damp-open isolatiefolie dat bestaat uit 9 lagen. Rd-waarde van SF19BB is 2.53.
  • SF40BB: een isolatiefolie dat is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Toch is het slechts 75mm dik. Rd-waarde van SF40BB is 3.98.

Wat kost het isoleren van uw dak?

Voordat we dit kunnen berekenen, komen we eerst een gratis dakinspectie bij u uitvoeren. Daarna bespreken we met u de mogelijkheden voor nieuwe of verbeterde dakisolatie. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw dak in Naarden.

Waar werken we?

Voor alle dakwerken, waaronder dakisolaties, zijn we actief binnen een straal van 40 km rondom Hilversum. We komen dus ook uw dak isoleren in Naarden.

Naarden is een stad in de provincie Noord-Holland en ligt in de landstreek het Gooi. Naarden valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa. Een bezichtiging waard, zowel te voet en te water. Ook leuk; Naarden bezit nog een aantal houten huizen uit de tijd dat het een vesting was. Er is een wijkje met prachtig geschilderde houten huizen te bezichtigen. Naarden ligt aan het Gooimeer. Hier is ook het Naarderbos te vinden: een villawijk met eigen aanlegsteigers. Het Naarderbos is gelegen aan het Gooimeer tussen Muiderberg, Naarden en de snelweg A1. Het bestaat uit een recreatiegebied, golfbaan, jachthaven, woonwijk en een bedrijventerrein.

Laat AJ Dakwerken uw dak isoleren in Naarden

Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Naarden of meer informatie ontvangen over onze specialisatie in dakisolatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. Bel 035 – 772 0410!

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

  • Wij zijn een specialist in dakwerken
  • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • Wij bieden u scherpe prijzen.
  • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.

Onze merken