Dak vernieuwen in Hilversum

Uw dak vernieuwen. Dat klinkt als een behoorlijke klus. Dat kan inderdaad zo zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. De ervaren dakdekkers van AJ Dakwerken werken aan zo min mogelijk zorgen aan uw kant. We stellen een juiste diagnose, maken een scherpe prijs en geven een reële doorlooptijd op. Zo weet u wanneer u weer zorgeloos onder uw dak kunt zitten in Hilversum.

Wanneer gaan we uw dak vernieuwen?

Hoe weet u nou wanneer u uw dak moet vernieuwen? Dat weet u vaak niet. Woont u in Hilversum? Dan komen we graag bij u langs om uw dak (gratis!) te inspecteren. Dan bekijken wij de huidige staat en bespreken vervolgens met u of we uw dak moeten vernieuwen of dat er andere dakwerkzaamheden nodig zijn.

Het kan zijn dat uw dak vernieuwd moet worden vanwege ouderdom of opgetreden gebreken, maar we krijgen ook aanvragen binnen van huiseigenaren die graag een dak vernieuwen omdat ze bijvoorbeeld over willen op een ander soort dakpan en het huis zo een andere uitstraling willen geven.

Komen wij uw dak vernieuwen in Hilversum?

Onze dakdekkers hebben een uitgestrekt werkgebied van ongeveer 40 kilometer rond Hilversum. We komen dus ook bij u langs in Hilversum.

Hilversum is een stad in de provincie Noord-Holland en is de grootste plaats in de landstreek het Gooi. De gemeente Hilversum telt in 2021 circa 91.180 inwoners. Hilversum staat bekend als de mediastad van Nederland. Dit vanwege de vele mediabedrijven die er gevestigd zijn. Hilversum en omstreken zijn rijk aan villa’s in de stijl van de Amsterdamse school, waar o.a. architecten als Jan Snellebrand, A. Eibink en Jacobus van Laren werkzaam waren. Ook kent de gemeente vele prachtige parken. De gemeente bestempelt zichzelf dan ook als ‘tuinstad’ vanwege de groene omgeving en als ‘villadorp’ vanwege het relatief grote aantal villa’s.

Laat een specialist uw dak vernieuwen in Hilversum

Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in Hilversum of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in daken vernieuwen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. Bel 035 – 772 0410!

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

  • Wij zijn een specialist in dakwerken
  • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • Wij bieden u scherpe prijzen.
  • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.
Array

Onze merken