Dak vervangen Weesp

Is uw dak verouderd of beschadigd en is het nodig om uw dak te vervangen? AJ Dakwerken is u graag van dienst.

Wanneer moet een dak vervangen worden?

Dit kan tal van redenen hebben. Ouderdom is een veelvoorkomende reden. Heeft u een pannendak? Dan is het goed te weten dat dakpannen een levensduur hebben van circa 70 jaar. Daarna moeten ze vervangen worden. Naast ouderdom kan uw dak ook verslechterd zijn door aanhoudende extreme weersomstandigheden of kleine onopgemerkte gebreken die uiteindelijk grotere gevolgen hebben.

Hoe weet u of u uw dak moet vervangen?

Dat weet u vaak niet. Woont u in Weesp? Dan komen we graag bij u langs om uw dak (gratis!) te inspecteren. Dan bekijken wij de huidige staat en bespreken vervolgens met u of uw dak vervangen moet worden of dat er andere dakwerkzaamheden plaats moeten vinden.

Waarom kiest u voor AJ Dakwerken?

 • We voeren een gratis dakinspectie bij u uit
 • We zijn gevestigd in Hilversum, dus altijd dicht in de buurt
 • We zijn ervaren in het vervangen van daken met de volgende dakbedekking: dakpannen, bitumen en kunststof

Waar werken we?

Woont u binnen een straal van 40 km rondom Hilversum? Dan komen we graag uw dak vervangen. Wij zijn gevestigd in Hilversum en hebben rijke ervaring met de huizen en type dakbedekking die in de regio Weesp voorkomt.

Weesp is een plaats in de provincie Noord-Holland. Weesp valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. Weesp verkreeg in 1355 stadsrechten en groeide in de eeuwen daarna uit tot een vestingstad. Jenever, bier en cacao werden volop in Weesp verhandeld. Nu is Weesp vooral een forensenplaats voor Amsterdam. Het ligt zo dicht bij elkaar dat Weesp per 2022 onderdeel zal worden van de gemeente Amsterdam. Weesp staat ook bekend om de Weesper mop, een koekje van amandelspijs, amandelen en suiker. Het is het best verkochte koekje uit de streek. De term Weesper mop wordt in de volksmond ook wel gebruikt voor iemand die in de plaats Weesp geboren is.

Laat een specialist uw dak vervangen in Weesp

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis dakinspectie of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in dakwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

 • Wij zijn een specialist in dakwerken
 • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
 • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
 • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
 • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
 • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
 • Wij bieden u scherpe prijzen.
 • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.

Onze merken