Dak vervangen Zeist

Is uw dak verouderd of beschadigd en is het nodig om uw dak te vervangen? AJ Dakwerken is u graag van dienst.

Wanneer moet een dak vervangen worden?

Dit kan tal van redenen hebben. Ouderdom is een veelvoorkomende reden. Heeft u een pannendak? Dan is het goed te weten dat dakpannen een levensduur hebben van circa 70 jaar. Daarna moeten ze vervangen worden. Naast ouderdom kan uw dak ook verslechterd zijn door aanhoudende extreme weersomstandigheden of kleine onopgemerkte gebreken die uiteindelijk grotere gevolgen hebben.

Hoe weet u of u uw dak moet vervangen?

Dat weet u vaak niet. Woont u in Zeist? Dan komen we graag bij u langs om uw dak (gratis!) te inspecteren. Dan bekijken wij de huidige staat en bespreken vervolgens met u of uw dak vervangen moet worden of dat er andere dakwerkzaamheden plaats moeten vinden.

Waarom kiest u voor AJ Dakwerken?

 • We voeren een gratis dakinspectie bij u uit
 • We zijn gevestigd in Hilversum, dus altijd dicht in de buurt
 • We zijn ervaren in het vervangen van daken met de volgende dakbedekking: dakpannen, bitumen en kunststof

Waar werken we?

Woont u binnen een straal van 40 km rondom Hilversum? Dan komen we graag uw dak vervangen. Wij zijn gevestigd in Hilversum en hebben rijke ervaring met de huizen en type dakbedekking die in de regio Zeist voorkomt.

Zeist ligt in de provincie Utrecht. De plaats Zeist valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. Zeist is bekend vanwege de groene en bosrijke omgeving. Het ligt in de Utrechtse heuvelrug. Kasteel Slot Zeist is erg bekend en daarom wordt Zeist ook wel Slotstad genoemd. In de 19e eeuw werd Zeist een geliefde woonplaats voor de rijken, een beeld dat nog steeds is verbonden met deze prachtige plaats. In Zeist zijn enkele belangrijke organisaties gevestigd zoals: het Wereld Natuur Fonds, de Vogelbescherming en de KNVB.

Laat een specialist uw dak vervangen in Zeist

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis dakinspectie of meer informatie ontvangen over onze specialisaties in dakwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

 • Wij zijn een specialist in dakwerken
 • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
 • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
 • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
 • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
 • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
 • Wij bieden u scherpe prijzen.
 • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.

Onze merken