Dakpannen Hilversum

Woont u in de regio Hilversum en wilt u nieuwe dakpannen voor uw woonhuis of pand? AJ Dakwerken is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in dakonderhoud, -renovatie, -bedekking en -reparatie. Van zowel platte als hellende daken. We zijn een ervaren dakdekkersbedrijf dat u goed kan adviseren over benodigd onderhoud, dakrenovatie en geschikte dakpannen voor uw woning.

Wij werken in een straal van circa 40 km rondom Hilversum.

Bekijk projecten in pannendaken uit Hilversum

We komen eerst uw pannendak inspecteren

Om een juiste inschatting te maken van het dakwerk dat benodigd is, komen we graag bij u langs in Hilversum om uw dak te inspecteren en om uw wensen t.a.v. uw nieuwe dakpannen door te nemen. Na afloop van ons bezoek maken wij zo snel mogelijk een scherpe offerte. Daarbij geven wij ook een doorlooptijd aan van de klus.

Lees meer over onze werkwijze.

Kwaliteit staat voorop

Wij werken met een ervaren team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Onze dakinspecteurs komen graag langs om eens vrijblijvend kennis te maken en u te adviseren over de verschillende type dakpannen die bij uw woning of pand passen.

Gratis inspectie van uw pannendak!

Bent u niet zeker of er wel dakonderhoud nodig is? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Eén van onze vakkundig dakdekkers komt bij u langs om uw dak en dakpannen te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent!

AJ Dakwerken is dé dakdekker van pannendaken in de regio Hilversum!

Vraag een prijs op voor uw dak

Onze merken